Play ponuda

Poručila svom dečku da izbaci Federera

shimmer fallback

Osvajačica Australian Opena iz 2008. ruska tenisačica Marija Šarapova po prvi je puta ispala u prvom kolu Grand Slam turnira u posljednjih sedam godina.

18.1.2010.
14:52
Play ponuda

Sibirsku ljepoticu je na startu ovogodišnjeg Australian Opena izbacila njena dobra prijateljica Marija Kiriljenko, koja je slavila sa 7:6 (4), 3:6, :-4. U meču koji je trajao tri i pol sata Marija Šarapova je napravila čak 77 neprisiljenih grešaka, te 11 dvostrukih grešaka kod servisa.

"Moja je igra bila puna amplituda, od lošeg prema dobrom, pa natrag prema lošem, i na kraju sam završila loše. U trećem setu uspjela sam se vratiti iz minusa, ali opet nisam iskoristila priliku, pustila sam svojoj protivnici da ona kontrolira igru. Čeka me puno posla, trebam popraviti neke stvari i onda će valjda biti bolje", rekla je Šarapova, koja u svojim vitrinama ima tri Grand Slam naslova.

Marija Kiriljenko je na konferenciji za novinare uputila izazov svom dečku Igoru Andrejevu, kojeg u utorak u prvom kolu očekuje dvoboj protiv prvog tenisača svijeta Rogera Federera. "Uoči početka Australian Opena Igor mi je kazao kako je ovo prilika da napravimo nešto što nitke ne očekuje. Ja sam svoj dio ispunila, napravila sam veliko iznenađenje pobijedivši Šarapovu, a sada je na njemu red. Znam da je teško dobiti Federera, ali na startu turnira moguća su iznenađenja", izjavila je također zgodna Ruskinja Marija Kiriljenko.

Play ponuda
Play ponuda