Ponos i predrasude i zombiji kao igra za iPhone

Bez obzira jeste li kao tinejdžerka proveli noći čitajući Jane Austen i sanjareći o svom gospodinu Darcyju, ili ste pak preferirali avanture pune zombija i krvi, sigurno ste uživali u knjizi Ponos i predrasude i zombiji. Sad možete uživati u istoimenoj igri za iPhone.

Ponos i predrasude i zombiji je knjiga Setha Grahame-Smitha čija se radnja temelji na Austeninom originalu, no Engleska pati pod najezdom zombija, a sestre Bennet su ubojice zombija koje majka želi dobro udati.

U igri se nalazite u ulozi mlade Elizabeth Bennet koja u bijeloj haljini ubija zombije i ostala čudovišta. Igra ima dvanaest razina, ulomke iz romana i još mnogo toga.

Igra je izrađena u obliku 2D akcijske avanture, a svojim likom upravljate od ređenim gestama. Cijena joj je tri dolara, a radit će i na iPadu, iako za njega nije optimizirana.

Iako je sistem igranja pomalo jednostavan, grafika je vrlo impresivna. Još se nismo navikli na igre za mobitel koje ne izgledaju poput retro igara iz osamdesetih, pa nas izgled igara za iPhone uvijek iznova razveseli, i bez sumnje, ovu ćemo igru igrati dugo, dugo.

Povratak na Net.hr