VJEROVALI ILI NE

MA, HAJDE?!? Muškarac koji urla na televizor nema apsolutno nikakvog utjecaja na igru

Ova bi vam informacija možda mogla sačuvati vezu: Vrištanje na TV-ekran tijekom nogometne utakmice zapravo nema nikakvog utjecaja na igru i zbog djevojaka i žena koje velikodušno podnose vaše neartikulirano glasanje – dajte se već jednom obuzdajte!

Profesor Thomas Farr sa Sveučilišta u Nantwichu proveo je temeljitu istragu varijabli koje utječu na rezultate nogometnih utakmica i došao je do zaključka da štogod izvodili pred televizorom i koliko god glasno vikali ili psovali, rezultat ne terenu neće se nimalo promijeniti, piše LAD Bible.

“Naša opsežna istraživanja dala su nam veliki uvid u ono što utječe na nogometne rezultate”, rekao je.

Farr ide čak tako daleko da tvrdi da su najčešće teme u pobjedničkim timovima bile bolja taktika, vrhunski igrači, i, u nekim slučajevima, u određenim dijelovima Velike britanije – vrijeme.

SAMO VI NAVIJAJTE: Četvrtina žena će za vrijeme Eura prevariti svoje partnere s drugim muškarcem

“Puno muškaraca vjeruje da urlanje ‘AJMOOOO!!!’ dok dohvaća pivo u omiljenom kafiću ili kod kuće pomaže njihovom klubu ili reprezentaciji. Naprotiv, impotentno blejanje o tom prekršaju ili nazivanje glavnog suca pogrdnim imenima zapravo ne donosi ništa timu”, kaže.

Farr savjetuje muškarcima koji toliko strastveno navijaju za svoju ekipu da kupe ulaznice za utakmice i odu na stadion te da poštuju svoju okolinu, što glupavo vrištanje na TV ekran nipošto nije.

Annabel Hinckley, djevojka koja je dugo trpjela jednog od tih ljudi koje Farr u svom izvještaju opisuje kao “totalne idiote”, progovorila je o svojoj borbi.

“Svi nas gledaju poprijeko kad počne vikati. Vrlo ga je teško ušutkati nakon treće pive. Ponizuje me iz tjedna u tjedan. Ponekad čak niti ne gledamo ekipu za koju navija. On samo zaljubljeno fantazira o svom idelanom nogometnom kapetanu”.

SNOVI NAVIJAČA POSTALI STVARNOST: Uz gledanje nogometa mogu dobiti i erotsku masažu

Povratak na Net.hr