Legenda Vahid Halilhodžić otkrio karte!

shimmer fallback

'Izgubio sam glas, ali drago mi je da su Boysi došli. Očekujem ih i na tribinama protiv Bruggea. Nešto slično doživio sam i u PSG-u, kad je bio sukob na relaciji predsjednik - navijači.

20.10.2010.
21:20
Play logo

arti-201010180373006Na Maksimir u četvrtak dolazi Brugge, momčad koja ove sezone pokazuje dva različita lica kad je u pitanju domaće prvenstvo i nastupi u Europi. Brugge je nakon 11. kola petoplasirana momčad u domaćem prvenstvu, ali je zato posljednji u Dinamovoj skupini D Europske lige.

arti-201010190825006Sa samo jednim bodom iz dvije utakmice Belgijanci u četvrtak na Maksimiru nemaju što izgubiti - jurišat će na pobjedu bez kalkulacija. Svjestan je toga i trener Dinama Vahid Halilhodžić koji u Čatežu priprema momčad za još jednu 'povijesnu' utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201010170209006"Pobijedimo li, vrata proljeća nam se otvaraju. Njih pak poraz izbacuje iz igre i nemaju što izgubiti. A znate kako je kad je imperativ, može se poremetiti sve. Igrače danas bolje poznajem nego prije dva mjeseca kada sam došao. Bojazan i strah uvukli su se tada čak i u beton stadiona, a u međuvremenu nešto se dogodilo u svlačionici, istjerali smo ga. A i Maksimir bi u europskim tvrđavama trebao biti neosvojiva tvrđava za puno jače momčadi od Bruggea. Dečki uživaju u druženjima, vidi se to i za ručkom i na treningu, sretni su što su skupa", ispričao je Vaha za Večernji dodajući kako je Brugge jača momčad od PAOK-a, jedine ekipe koja je uspjela pobijediti Halilhodžićev Dinamo.

arti-201010190706006S dolaskom slavnog Mostarca u Maksimir mnoge su stvari krenule na bolje. U srijedu su Bad Blue Boysi ponovno došli na Dinamov trening i napravili 'ludnicu' unatoč bojkotu. Naravno, samo zbog Vahe koji se indirektno ipak morao umiješati u sukob BBB-a i Zdravka Mamića, pozvavši Boyse na svoj način da prekinu bojkot.

arti-201010150607006"Izgubio sam glas, ali drago mi je da su došli. Očekujem ih i na tribinama protiv Bruggea. Nešto slično doživio sam i u PSG-u, kad je bio sukob na relaciji predsjednik - navijači. Umiješao sam se između dvije vatre i na kraju ja ispao krivac".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo