Lažni invalid zarađuje 100.000 dolara godišnje (VIDEO)

Amerikanac svakog dana na ulici glumi da je paralizovan

28.2.2013.
22:26
VOYO logo

Geri Tompson može biti ponosan na svoje glumačke sposobnosti zahvaljujući kojima zarađuje novac od naivnih građana. Naime, Tompson se svakodnevno na ulicama Leksingtona, u Kentakiju, pojavljuje u invalidskim kolicama, praveći se paralizovan, i kako kaže, na tome zaradii do 100.000 dolara godišnje.

Da stvar bude apsurdnija, Geri ima diplomu iz logopedije, tako da zna sve trikove koji mu mogu pomoći u oponašanju hendikepiranih osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je još 1993. godine dobio 2.4 miliona dolara u parnici koja se vodila zbog saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao, ali je sav novac ubrzo potrošio sa porodica. Upravo je ta nesreća Tompsonov glavni adut jer slučajnim prolaznicima govori kako je njegova porodica potrošila milione dok je on ležao paralizovan.

Kad su ga novinari razotkrili, Geri se samo nasmejao pred kamerama poručivši da nema nameru u skorije vreme da prestane da izlazi na ulicu. Osim toga reporterima je pokazao dva prsta dajući tako do znanja da može koristiti ruke, odnosno da nije u potpunosti paralizovan, iako ima određenih poteškoća s hodanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gerija je navodno policija već dva puta ove godine upozorila na njegove nezakonite aktivnosti, i on se oba puta izjasnio krivim, plativši kaznu.

- Baš cenim što ste me "provalili". Ponosan sam što sam veoma dobar u ovome. Znate, na ovome zaradim gotovo 100.000 dolara godišnje - priznao je Tompson novinarima koji je sličan "posao" radio i u Austinu, u Teksasu, odakle je poreklom, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo