Znamo što ste radili zadnjih pet godina

Sedamnaest studenata Studija dizajna po 'bolonjskom' programu' (grafičkog dizajna) pokazat će što su radili zadnjih par godina kroz presjek radova prezentiranih na B1 panoima.

23.9.2011.
18:05
VOYO logo

Riječ je o izložbi koja će se održati u petak, 23. rujna u Gliptoteci HAZU od 17 sati i moći ćete ju pogledati samo tog dana.

17 studenata (Bonačić Marita, Cvitić Filip, Dević Dario, Ileš Dragana, Ivančić Kristina, Ivašić Dino, Lemac Matea, Lugonja Kristina, Matas Maja, Miloloža Krešimir, Nigoević Negra, Orbanić Ana, Oršolić Jasmina, Tevšić Ana, Večenaj Andrija, Zelmanović Jaša i Živčić Hrvoje), produkt dizajna i vizualnih komunikacija (grafičkog dizajna) pokazat će što su radili zadnjih par godina kroz presjek radova prezentiranih na B1 panoima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o diplomantima novog programa diplomskog studija čiji je naglasak na samostalnom istraživanju u području svojeg usmjerenja, vođenju razvojno- istraživačkih poslova i projekata, upravljanju strategijama i procesima razvoja dizajna i vizualnih komunikacija.

Ovo je jednodnevni događaj i izložba će biti postavljena samo jedan dan, pa ako vas zanima što se prvim zagrebačkim magistrima dizajna motalo po glavi za vrijeme studija – svakako navratite u Gliptoteku, piše Pogledaj.to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo