VIDEO: / Svjetski mediji ishvalili naš muzej

Dobar glas daleko se čuje, a tome u prilog zasigurno ide pohvala i minutaža koju je popularni zagrebački Muzej prekinutih veza dobio na CNN-u!

28.4.2011.
16:24
VOYO logo

"Pazite ovo. U Zagrebu postoji muzej posvećen ostacima propalih ljubavnih veza. Zove se Muzej prekinutih veza i u stalnom postavu ima različite stvarčice bivših ljubavnika i supružnika", riječi su kojima je najavljen gornjogradski muzej.

Iako ovo nije prva pohvala ovom hrvatskom 'proizvodu', svakako je dobrodošla. A kojim su ga riječima točno ishvalili, provjerite u njihovom prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://i.cdn.turner.com/cnn/.element/apps/cvp/3.0/swf/cnn_416x234_embed.swf?context=embed_edition&videoId=international/2011/03/21/wv.museum.relationships.bk.g.cnn

Nakon što je gostovao diljem svijeta, Muzej prekinutih veza, namijenjen onima slomljena srca, prošle je godine dobio svoje mjesto i u srcu Zagreba, na Gornjem gradu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o umjetničkom projektu koji su pokrenuli Olinka Vištica i Dražen Grubišić još 2006. godine, a nakon Amerike, Europe i Afrike, njihov je koncept dobio zeleno svjetlo i u našoj metropoli.

U Muzeju prekinutih veza možete naići na zaista bogat asortiman, od ljubavnih pisma do raznih poklona koje su bivši partneri poklanjali jedno dugome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adresa Muzeja je Ćirilometodska 2 / Katarinski trg, a možete ga razgledati svaki dan od 9 do 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo