'Glumice i to' - predstava koju morate pogledati

Predstava Glumice i to nastala je po tekstu Dunje Fajdić, i to u izvođenju, režiji i dramaturgiji umjetničke organizacije Kravice, a možete je pogledati u kazalištu KNAP.

9.5.2012.
14:13
VOYO logo

Uz dozu cinizma i kritike društva, Glumice će progovoriti i propjevati o problemima, željama, snovima, zapošljavanju, ljubavi, prijateljstvu, prehrani... ukratko o životu samom.

Glumice/Kravice o predstavi: "Nezaposlene, mlade i pune entuzijazma, četiri glumice odlučile su preuzeti stvari u svoje ruke! Bilo im je dosta čekanja da ih netko primijeti, zavoli, zaposli, proglasi mladim nadama ili nešto treće. Zato su odlučile napraviti predstavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to su školovane!

I to ne bilo kakvu predstavu! Bit će to duhovita uspješnica o njima samima, o sjaju i bijedi glumačkog posla, o nepodnošljivoj težini mladog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimo realni, odlučile su napraviti hit!

Međutim, odlučiti je jedno, a napraviti – drugo. Spremajući predstavu, moraju se obračunati jedna s drugom, s muškarcima, glumištem i drugim svakojakim fantastičnim pojavama u kazalištu i stvarnom životu. Ali nikako da se svaka od njih obračuna sama sa sobom... " Režiju i dramaturgiju potpisuju Dunja Fajdić, Ivana Horvat, Petra Kurtela, Amanda Prenkaj. Glazbu je skladala i odabrala Andrea Giordani, a kostime Petra Kurtela. Za scenski pokret je zaslužan Petar Konkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo