Poziv kreativcima: Natječite se za nagradu od 2.500 eura!

24.3.2014.
11:04
VOYO logo

Kako da stvorimo otvoreno i inkluzivno europsko društvo? Jesu nam potrebne promjene? Pošaljite svoj audiovizualni rad koji dovodi u pitanje ustaljenje pojmove demokracije i razmatra alternative. Postanite dio debate oko europskih izbora 2014. – i osvojite nagradu od 2.500 eura.

Doc Next Network Radikalna Demokracija: Video natječaj za otvoreno društvo je projekt u organizaciji Doc Next Network, inicijative koju je pokrenula Europska Fondacija za Kulturu (ECF). U ovom se natječaju traže video radovi svih žanrova i formi, u trajanju do 5 minuta (što sažetije to bolje). Poželjno je da radovi budu napravljeni posebno za ovaj natječaj, ali uzimat će se u obzir i već postojeći radovi, ukoliko nisu stariji od dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rok za prijave je 13. travnja 2014. godine, a proglašenje nagrađenih održat će se 16. svibnja 2014. na Planete+Doc Film Festivalu u Varšavi u Poljskoj.

Publika na interenetu i profesionalni žiri će dodijeliti ukupno 10 novčanih nagrada (5x2.500€ i 5x1.000€), a izabrani radovi će biti prikazani na festivalima diljem Europe i postati dio Doc Next Online Media Kolekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za dodatne informacije i propozicije natječaja posjetite challenge.docnextnetwork.org.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo