Opraštamo se od Gandalfa i Legolasa

Ian Mekelen proveo je 15 godina glumeći čarobnjaka Gandalfa, a sada je snimio svoje poslednje scene u ovoj ulozi

2.7.2013.
17:13
VOYO logo

Piter Džekson, reditelj svih šest filmova nastalih prema delima Dž. R. R. Tolkina, na svojoj zvaničnoj Facebook stranici postavio je i fotografiju sa Mekelenom, prenosi "B92".

- Pre nekoliko sekundi završili smo poslednje scene sa Gandalfom. Ovo je kraj neverovatne avanture koja je počela još 1999. godine. Veoma sam tužan -, napisao je Džekson ispod fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U komentarima su mnogi ukazali na to kako ima još mnogo prilika da se Mekelen vrati u ovu ulogu u Džeksonovoj režiji, ali je on čvrsto odlučio da je završio rad na Tolkinovim delima.

Pored Mekelena i glumac Orlando Blum snimio je svoje poslednje scene u ulozi vilenjaka Legolasa, a Džekson se od njega oprostio na "poseban" način. Na svoju Facebook stranicu postavio je snimak Bluma kako neprekidno peva "They're Taking the Hobbits to Isengard".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi nastavak "Hobit" trilogije, "Šmaugova pustošenja (The Desolation of Smaug)", biće prikazan 14. decembra, dok će poslednji deo trilogije, "Tamo i ponovo nazad" (There and Back Again), biti prikazan 13. decembra 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo