Novi gosti Međunarodne autorske kreativne konferencije

Slogan Međunarodne autorske kreativne konferencije koja će se održati od 9. do 11. prosinca u Zagrebu glasi Autorstvo i kreativnost – snaga za 21. stoljeće.

28.11.2013.
14:48
VOYO logo

Uz goste konferencije koji su najavljeni prošlog tjedna, novi potvrđeni gost prvog radnog dana konferencije, u utorak 10. prosinca je filmski redatelj Vinko Brešan koji će sudjelovati na panelu Kreativni pojedinac – nacionalna vrijednost uz zamjenika ministrice kulture Berislava Šipuša, glazbenike Damira Urbana i Nevena Frangeša te književnika Miru Gavrana i moderatoricu Ninu Obuljen.

Književnik Miljenko Jergović, će, kao i Arsen Dedić i Hrvoje Hribar svoje stavove iznijeti u posebnoj video-montaži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Digitalni servisi – kolač ili mrvice za sve?

Predsjednik Uprave i glavni direktor T-HT-a Ivica Mudrinić kao i predsjednik Uprave Blitz film i video distribucije Hrvoje Krstulović sudjelovat će u panel diskusiji Digitalni servisi – kolač ili mrvice za sve? uz već najavljene Miru Buljana, Paola Sfecija, Seida Serdarevića i moderatora, direktora HDS ZAMP-a Nenada Marčeca.

Glazbena suradnja i zaštita autorskih prava

U okruglom stolu o međunarodnoj glazbenoj suradnji i zaštiti autorskih prava u regiji dosad potvrđenim govornicima Zoranu Predinu, Edinu Dervišhalidoviću, Dini Merlinu i Antoniju Pušiću -Rambo Amadeus, pridružit će se skladatelj Tonči Huljić. Moderator tog okruglog stola je Aleksandar Kovačević, direktor SOKOJ-a. Na panelu čija je tema doprinos glazbenih festivala ekonomiji svoja će iskustva iznijeti koncertni organizatori Adnan Mehmedović, Ivan Bušljeta, Dušan Kovačević, Zdenko Hiltner, Lukša Franković i Tadija Wolf, uz već najavljenog Joea Bašića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kampanje na društvenim mrežama

Panel naziva Kako sam napraviti svoju kampanju na društvenim mrežama? moderirat će Davor Runje (direktor u Drapu), a u njemu će raspravljati poduzetnica Ida Pandur (Entourage, Bizmeet.me), Nikola Vrdoljak (direktor u Gingernetu) i Ivan Brezak Brkan (Netokracija). O promociji glazbe i to od tradicionalnog tiska do digitalnih medija svoja će razmišljanja, pod moderatorskom palicom Ree Hadžiosmanović (Radio 808), iznijeti Ela Radić, urednica časopisa Rolling Stone Hrvatska, Simon Kelly (voditelj digitalnih medija, DJ Magazine, London), Phat Phillie (Bloger, Blackout.hiphop.com) i Tomo IDM (TomTom internet radio).

Svi će oni, uz već prethodno najavljene, učiniti prvi radni dan konferencije najbogatijim i najaktualnijim regionalnim okupljanjem kreativaca i poduzetnika (posebno digitalnih) dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godišnje savjetovanje o autorskom pravu i srodnim pravima

Drugi radni dan konferencije, u srijedu 11. prosinca, organizira Hrvatsko društvo za autorsko pravo, u suradnji s Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo i Pravnim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu To četrnaesto Godišnje savjetovanje o autorskom pravu i srodnim pravima će iz stručne perspektive promotriti teme koje će prethodnog dana iz svoje perspektive pretresati glazbenici, filmaši, književnici i ostali.

Massimo, Silente i Neno Belan za dušu

Konferencija MAKK, čiji su organizatori Institut hrvatske glazbe, Adria Music Conference i Hrvatsko društvo za autorsko pravo održava se u hotelu Double Tree by Hilton. Za večernji program za u ponedjeljak 9. prosinca zaduženi su Massimo i Silente, dok će se u utorak, 10. prosinca održati ekskluzivni koncert Nene Belana u u Green Gold Clubu. Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji iznosi 400 kuna. Za studente (uz priloženi index) cijena kotizacije iznosi 200 kuna. Broj akreditacija za konferenciju je ograničen pa se svim zainteresiranima preporuča da osiguraju svoje mjesto i odmah popune Prijavu za Međunarodnu autorsku kreativnu konferenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo