Naj, naj, naj festival u travnju

Gradsko kazalište Žar Ptica od 6. do 11. travnja organizira jubilarni deseti Naj, naj, naj festival na kojem će ugostiti kazališta za djecu iz Sjeverne Koreje, Izraela, Italije, Slovenije i Srbije

10.3.2010.
17:13
VOYO logo

Festival je utemeljen 2001. godine, s ciljem da najbolju produkciju svih profesionalnih dječjih kazališta u Hrvatskoj i gostujućih svjetskih trupa prikaže zagrebačkoj publici u vrijeme proljetnih školskih praznika - i to besplatno.

Ove će godine festival ugostiti i profesionalna kazališta za djecu iz Sjeverne Koreje, Izraela, Italije, Slovenije i Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U domaćoj konkurenciji nastupit će ZeKaeM, Trešnja, Mala scena, Zagrebačko kazalište lutaka, Knap, Kazalište Moruzgva, Kazalište Virovitica, Dječje kazalište iz Osijeka, Narodno kazalište iz Varaždina, Gradsko kazalište mladih Split, Gradsko kazalište lutaka Rijeka i domaćin - kazalište Žar ptica.

Iznimna posjećenost predstava -više od pet tisuća gledatelja, visoka estetska i umjetnička razina, osigurala je Naj, naj naj festivalu status renomirane dječje kazališne manifestacije u Hrvatskoj i široj regiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jubilarno 10. izdanje Festivala bit će obilježeno nastupom najvećeg broja sudionika dosad - 6 inozemnih i čak 11 domaćih kazališta, s ukupno 20 predstava koje će se izvoditi gotovo svim kazališnim dvoranama u gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo