Lezbijska seks-romansa kakvu još niste vidjeli

Početak ljeta. Hotelska soba u samom srcu Rima. Dvije mlade žene, tek što su se upoznale, kreću zajedno na strastveno i senzualno seksualno putovanje. Odredište: nepoznato.

25.3.2011.
15:11
VOYO logo

Ako se pitate o čemu je riječ, onda je vrijeme da vas obavijestimo da su QueerMoMenti opet u gradu! U kinu Grič 4. i 5. travnja u 20 sati predstavit će maestralnu ljubavnu pustolovinu pod nazivom Soba u Rimu španjolskog redatelja Julia Medema.

Soba u Rimu zalupit će vrata pred nosom drami, suicidu, depresiji i ostalim stupovima tipičnog lezbijskog filma. Unutar njena četiri zida otkrijte romantično- erotični lezbijski odnos kakvome niste svjedočili niti u jednom visokobudžetnom filmu slične tematike do sada, simultano proživljavajući svaki trnac i tenziju ove zavodljive avanture zajedno s glavnim junakinjama u zaigranom i senzualnom putovanju otkrivanja seksualnosti jedne ljetne noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak ljeta. Hotelska soba u samom srcu Rima. Dvije mlade žene, tek što su se upoznale, kreću zajedno na strastveno i senzualno seksualno putovanje. Odredište: nepoznato. Priča se raspreda tijekom noći i jutra pod okriljem umjetnosti, razgovora i erotskih intermezza u krletki hotelske sobe, bezvremenske i kao stvorene da upriliči upravo ovaj susret. Noć i hotelska soba antičkih zidova svjedokinje su iznesenih istina, laži, sumnji i razdora, čuvarice njihove tajne, dok jutro donosi rastanak, ali i osjećaj slobode da mogu učiniti što god zažele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je vizualno najdojmljiviji po strastvenim, erotičnim i zadivljujućim scenama seksa između dvije prekrasne žene, Soba u Rimu svojevrstan je nastavak Medemova filmskog puta kojim istražuje ljudsku povezanost i intimnu interakciju.

Najpoznatiji po uspješnicama Ljubavnici arktičkog kruga te Seks i Lucija, Medem možda nije najrazvikaniji, ali je svakako jedan od najzanimljivijih aktualnih španjolskih redatelja, ujedno i predstavnik baskijske kinematografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo