Izraelke se razgolitile u čast egipatske blogerice

22.11.2011.
23:12
VOYO logo

Naime, četrdeset Izraelki se fotografiralo razgolićeno u znak podrške mladoj Egipćanki, koja je svojim protestom zapalila muslimanski svijet.

Izraelke su predvođene 28-godišnjom Or Templar (28), koja je organizirala akciju preko društvenih mreža, napravile skupnu fotografiju s transparentom na kojem piše "U znak poštovanja Aliii Elmahdy. Sestre iz Izraela" i "Pokažite da se ne bojite".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Templar je na Facebook profilu pozvala istomišljenice da daju "svijetu dobar razlog da vide jedinstvenu ljepotu izraelskih žena, bez obzira jesu li one Židovkinje, Arapkinje, stejt ili lezbijske orijentacije, zato što to nije važno".

"Pokažimo onima koji sumnjaju da naša međunarodna poruka ne ovisi o tome tko upravlja državom", napisala je 28-godišnjakinja, prenosi stranica ynetnews.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam očekivala da će ljudi tako reagirati na njen potez. Iznerviralo me što je dobila 250.000 uvredljivih komentara i prijetnji smrću. Osjećala sam da moram pokazati solidarnost s liberalnom i prosvijećenom ženom u Kairu koja ne može izraziti ono što osjeća, a da joj zbog toga ne prijete smrću", kazala je djevojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo