Ljubitelji dobre knjige su došli na svoje

Interliber ove godine okupit će brojne nakladnike, pisce, kritičare ali i brojne posjetitelje, ljubitelje dobrog štiva, koji po povoljnim cijenama mogu pronaći nešto za sebe.

12.11.2012.
13:04
VOYO logo

Ove godine međunarodni sajam knjiga i učila Interliber održat će se od 13. do 18. studenog na Zagrebačkom velesajmu. Sajam predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu. Održava se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

I ove godine na Interliberu posjetitelje očekuju promocije novih naslova i izdanja, programi na pozornici, razgovori s piscima, književnim kritičarima, književne radionice, predstavljanje nakladničkih tvrtki, stručni skupovi, Dan knjižnica , prodaja knjiga po povoljnim cijenama, dječje radionice na štandovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se 100.000 posjetitelja

Ulaz na sajam za posjetitelje bit će besplatan te otvoren od 10 do 19 sati, a u petak i subotu do 21 sat.

Očekuje se da će ovogodišnji Interliber posjetiti više od 100.000 ljubitelja knjige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovogodišnji Interliber otvara se promocijom novog romana Slavenke Drakulić Optužena u utorak, 13. studenog u 13,30 sati kod centralne pozornice (paviljon 6) Interlibera, te inspirirajućim dokumentarnim filmovima "A šta sam ja sjeckana jetrica" i "Povratak u školu“ od 17,30 u organizaciji Udruge Krijesnica.

Tijekom sajma bit će i promocija knjige "Apsurd je zarazna bolest", autora Zorana Ferića, promocija izdanja "Anima Delmatica" autora Ljube Stipišića Delmate, zatim promocija Moja prva knjiga - predstavljanje slikovnica Ježeva potraga i Utrka života i mnoge druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo