Imali su samo jedan dan, a pogledajte što su napravili!

Razni ljudi širom svijeta odlučili su 10. listopada prošle godine usmjeriti svoje kamere na stvari koje im u životu najviše znače. Rezultat je bio zapanjujuć - više od 3.

27.7.2011.
15:05
VOYO logo

Riječ je o projektu One day on Earth, koji je nastao kao suradnja 60 neprofitnih udruga s Ujedinjenim narodima. Film pokazuje 'nevjerojatnu raznolikost, konflikt, tragediju i uspjeh, koji se događa u samo jednom danu.' Oni su zajedničkim snagama uspjeli pronaći suradnike te filmom usmjeriti na podizanje svijesti o važnim pitanjima na zemlji.

What is One Day on Earth? from One Day On Earth on Vimeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruge su organizirale svu opremu za medijsko opismenjivanje, uključujući i učitelje koji su trebali pomoći budućim filmašima iz 62 zemlje da stvore svoj prvi uradak.

'Ova inicijativa je zamišljena s ciljem da se bolje shvati globalna zajednica', objasnio je glavni producent Brandon Litman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

One Day on Earth - Motion Picture Trailer from One Day On Earth on Vimeo.

'Pokušali smo osigurati stvaranje tima koordinatora koji su pomagali sudionicima u međusobnom povezivanju i stvaranju društvene platforme', nastavlja Litman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

One Day on Earth Video Map Trailer from One Day On Earth on Vimeo.

Ako posjetite web stranicu projekta (onedayonearth.org), možete pretraživati arhivu snimki po lokaciji ili ključnoj riječi, a možete se i prijaviti te sami postati dio projekta koji će se ove godine održati 11. studenog, piše Pogledaj.to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo