FOTO: / Obersnel zaigrao na daskama koje život znače

U HNK Ivana pl. Zajca premijerno je izvedena bajku za djecu i odrasle Somewhere City, a dugo najavljivano iznenađenje pojavilo se u 'liku i djelu' riječkog gradonačelnika, Vojka Obersnela.

13.5.2010.
15:04
VOYO logo

Tako je Obersnel prvi put stao na daske koje život znače, i to u svom gradu, a osim svog glumačkog, pokazao je i zavidni plesni talent.

Vojko je baš kao ''šećer na kraju'' zaigrao pred prepunim HNK u zadnjim minutama predstave te na talijanskom jeziku obećao svojim Riječanima više parkova, igrališta i trgova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni junaci bajke „Somewhere city“, koji su proizašli iz mašte Gorana Lelasa, stanovnici su grada koji leti svijetom donoseći svima poruku mira i potrebe očuvanja okoliša.

cate-201005130312004 „Likovi putuju od mjesta do mjesta, od ulice do ulice i poručuju da budemo kreativni i konstruktivni te da ne gubimo vrijeme na nevažne stvari“, poručuje Goran Lelas, briljantan dizajner i kazališni kostimograf čiji su poznati likovi „Somewhere cityja“ prošle godine izlagani u njujorškoj MoMa-i.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnateljica Talijanske drame Laura Marchig poziva sve da dođu na predstavu „Somewhere city“ i upoznaju njegov čarobni svijet koji će probuditi dijete u njima.

U predstavi sudjeluju: Giorgio Amodeo, Elena Brumini, Rosanna Bubola, Alida Delcaro, Vladimir Ježić, Marko Kalc, Bruno Nacinovich, Elvia Nacinovich, Giuseppe Nicodemo, Toni Plešić, Sabina Salamon i Lucio Slama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo