FOTO: / Neviđena navala na Marasovićev film

Nakon splitske premijere hrvatskog filma The Show Must Go On redatelja Nevija Marasovića, došao je red i na zagrebačku, koja je u kino privukla brojna poznata domaća imena.

28.4.2011.
12:10
VOYO logo

Film The Show Must Go On prošle je godine otvorio festival u Puli, te u vrlo kratko vrijeme izazvao veliki interes publike i kritike. Stoga ne čudi što je njegova zagrebačka premijera dočekana s velikim nestrpljenjem.

Riječ je o prvom dugometražnom igranom filmu SF tematike mladog režisera Nevija Marasovića koji je osvojio Zlatnu arenu za najbolji scenarij, Zlatnu arenu za specijalne efekte, nagradu kritike Oktavijan za najbolji film i Brezu za najboljeg debitanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnja ovog za hrvatske prilike po mnogočemu neobičnog filma smještena je u Zagreb, desetak godina u budućnosti i prati uspješnog i ambicioznog producenta reality showa "Housed", Filipa Dogana (Sven Medvešek).

Show "Housed", formom i sadržajem nalik na "Big Brother", traje 180 dana za kojih šest ljubavnih parova boravi u reality show kući sagrađenoj za tu priliku. Kako tijekom trajanja showa vani započne globalni rat, koji za kratko vrijeme pretvara cijelu Europu u bojno polje, Filip Dogan usmjerava sve svoje napore kako bi sačuvao natjecatelje od istine o vanjskome svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim, dakako, samog redatelja, na premijeri su bila brojna poznata lica, poput Hrvoja Šalkovića, Zlatana Zuhrića Zuhre, Mirne Medaković, Kristijana Potočki, Amara Bukvić, Ivane Hranjec, Marije Borić, Livija Badurine, Renea i Svena Medvešeka, Judite Franković, Vinka Brešana i supruge Sandre Botice, Ide Prester, Nataše Dorčić, Nade Gačešić Livaković, Filipa Jurčića i drugih.

Prethodni članci:

arti-201104280035006 arti-201104120613006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo