Exit proglašen najboljim evropskim festivalom

U konkurenciji bilo više od 360 festivala iz 34 zemlje

16.1.2014.
11:59
VOYO logo

Festival Egzit (Exit) proglašen je sinoć za najbolji evropski festival na dodeli Evropskih festivalskih nagrada (EFA) u Groningenu u Holandiji.

Kako je objavljeno na sajtu EFA, više od 360 festivala iz 34 zemlje učestvovalo je u konkurenciji za najbolji evropski festival u 2013. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Egzit je ušao u finale sa još devet festivala, među kojima su Siget iz Mađarske, Tumoroulend iz Belgije, Vudstok festival iz Poljske.

Novosadski festival je nominovan u kategoriji najvećih evropskih festivala, a u glasanju je učestvovalo više od 620.000 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine o pobedniku su zajednički odlučivali glasovi publike i žirija EFA, sastavljen od novinara i organizatora festivala, koji su imali 25 odsto udela u odlučivanju.

Muzički festival Egzit biće iduće godine održan 15. put na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a potom će, posle jednog dana pauze, biti nastavljen Egzit Si dens festivalom na plaži Jaz u Budvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema novom konceptu, pod nazivom "Egzit avantura", čuveni festival će na Petrovaradinskoj tvđjavi biti održan od 10. do 13. jula da bi od 15. do 17. Jula bio nastavljen na crnogorskoj plaži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo