Exit demantuje: Vlada garantuje za festival

Sve teče po planu

12.6.2013.
16:01
VOYO logo

Povodom informacije koja je objavljena u medijima, da je održavanje Exit festivala 2013 dovedeno u pitanje, organizatori obaveštavaju javnost da festival nije ugrožen i da će biti održan kako je i planirano, na Petrovaradinskoj tvrđavi od 10-14. jula, prenosi B92.

- Imamo sva uveravanja najviših zvaničnika Vlade Srbije da festival ima podršku države, koja prepoznaje da je Exit projekat od opšteg nacionalnog značaja. Podsećamo javnost da posetioci Exit-a svake godine doprinose lokalnoj ekonomiji Novog Sada i Srbije sa oko 15 miliona evra. Na ovaj način, u poslednjih 10 godina posetioci festivala investirali su u Srbiju preko 100 miliona evra, a u narednih 10 godina investiraće još najmanje toliko – navodi se u saopštenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Exit-u će ove godine nastupiti: Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, David Guetta, Fatboy Slim, Nick Cave and The Bad Seeds, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, Ana Popovic, Delilah, Eyesburn, Feed Me, Gregor Tresher live, Mathew Jonson live, Prong...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo