Drive-in kino i ovog proljeća u Zagrebu

4.4.2014.
9:17
VOYO logo

Ljubitelji filmova, zvjezdanog neba i automobila doći će na svoje ovog vikenda u Drive-in kinu na poligonu Kockica u zagrebačkom Cvjetnom naselju, gdje će u nedjelju, 6. travnja "Umjetnika" (The Artist), dok je slijedeći vikend, 12. i 13. travanj, rezerviran za film "U dobru i zlu" (Silver Linings Playbook) i crtić "Čudovišna priča u Parizu" (A Monster in Paris). Kako je zbog lošeg vremena projekcija u subotu 5. travnja otkazana, "Pad Olimpa" moći ćete pogledati u petak, 11. travnja.

Program:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18:00 otvaranja parkinga 18:15 dodatni sadržaji 20:15 nastup komičara iz Studija smijeha 21:00 projekcija filma

Potječe iz 50-tih

"Ono što smo u Hrvatskoj nekada mogli vidjeti samo u filmovima, ove godine ćemo ponovno moći iskusiti i biti dio priče koja potječe iz SAD-a 50-ih godina. Gledanje filmova ispod zvjezdanog neba u udobnosti vlastitog automobila svakako je scenarij privlačan mnogim građanima, što potvrđuje prošlogodišnji uspjeh projekta", navode iz HSA na svojoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filmovi se projiciraju na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 metara, a auditivni doživljaj priče omogućava projekcija zvuka putem FM frekvencija na radio prijemnicima unutar automobila. Za one koji ne mogu doći automobilom pripremljen je vanjski razglas, poručuju iz HSA.

Prošle godine 1.600 posjetitelja

Kao uvod u filmske projekcije, DJ Jurki i DJ Phillip Wright puštat će glazbene hitove, a nastupit će i stand-up komičari zagrebačkog "Studija smijeha". Sve će biti obogaćeno ponudom kokica i drugih grickalica, pića i slastica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlogodišnje Drive - in kino posjetilo je više od 1.600 ljudi, u prosjeku iznad 400 ljudi dnevno. Drive-in kino Zagreb bit će realizirano uz potporu Grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo