Čarli Šin u novom filmu igra samog sebe (VIDEO)

Razuzdani plejboj

6.12.2012.
5:50
VOYO logo

Njegov život je ispunjen prostitutkama, a njegovo telo tigrovom krvlju, alkoholom i kokainom. On je ekscentrik čiji privatni život svakako pleni najveći medijsku pažnju, dok je njegova karijera skoro uvek u drugom planu.

Ali, čini se da se legendarni Čarli Šin vraća na velike ekrane i to u velikom stilu. Naime, reditelj Roman Kopola je nakon deset godina odlučio da ponovo stane iza kamere i to u filmu "A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III". A glavnu ulogu dodelio je upravo Šinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je to da će Čarli Šin u filmu na neki način igrati samog sebe. On glumi plejboja Čarlsa Svona koji previše luduje, ali njegov bezbrižan život odlazi dođavola nakon što ga ostavi dugogodišnja devojka.

Trejler za film koji je nedavno stigao pokazuje da je na Romana prilično uticalo prijateljstvo sa Vesom Andersonom, jer film kao da je proizašao iz njegove "radionice čudnih filmova". Glavnu ulogu u filmu će imati Čarli Šin, a društvo će mu praviti Bil Marej i Džejson Švarcman, prenosi Perez Hiton. Premijera filma se očekuje u februaru 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo