IZBOR GRAFITA I MURALA / Bira se najbolje street art djelo u Zagrebu! I vi možete sudjelovati

Image

Sve se više poznatih brendova odlučuje za suradnju s uličnim umjetnicima, pa se time i vizura Grada Zagreba te njegovih kvartova polako mijenja. Stoga je pravo vrijeme da se napravi presjek ulične umjetnosti u Zagrebu

20.4.2023.
14:39
VOYO logo

Hrvatska je prijestolnica posljednjih godina jako živnula po pitanju street art scene i umjetničkih intervencija na javnim površinama. Sve se više poznatih brendova odlučuje za suradnju s uličnim umjetnicima, pa se time i vizura Grada Zagreba te njegovih kvartova polako mijenja.

Stoga je pravo vrijeme da napravimo presjek ulične umjetnosti u glavnom gradu i krenemo u izbor najboljeg kvartovskog graffiti i/ili street art djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj nam je da i vi, građani Zagreba, aktivno šaljete i vlastite prijedloge (fotografije) uličnih djela koje ste sami slikali u svojim gradskim četvrtima te se tako uključite u izbor i glasanje za Najbolje street art djelo.

Image
Image

Šaljite nam svoje prijedloge grafita i murala

Svoje prijedloge (fotografije) grafita i murala koje ste vidjeli i slikali u svojim gradskim četvrtima šaljite OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz fotogalerije iz svih gradskih četvrti (kvartova) u Zagrebu prikazujemo djela raznih uličnih umjetnika. Svaki će kvart imati svoju fotogaleriju radova te možete glasati za ono djelo koje vam je najbolje.

Image
Image

Stručni će žiri potom izabrati najbolje graffiti & street art djelo iz svakoga kvarta koje ulazi u završni izbor za “Najbolje street art djelo u Zagrebu”. Proglašenje onog najboljeg simbolično će biti na Dan Grada Zagreba 31. svibnja 2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dajte svoj glas najboljem street art djelu u Zagrebu! Posjetite fotogaleriju i izaberite svog favorita na ovom LINKU.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo