Nema više švercanja u tramvaju!

Volite čitati u tramvaju? Volite čitati više knjiga paralelno? U tramvaju? Držite li u jednoj ruci debelu i tešku knjigu, a u drugoj mobitel kako biste platili kartu u slučaju da naiđe kontrola

26.3.2012.
12:37
VOYO logo

Era u kojoj su sudionici javnog prijevoza imali slušalice u ušima polako se bliži kraju! Gadget kojeg će uskoro imati svatko tko imalo drži do sebe je e-čitač, a knjiga se po prvi put vraća u modu u ruhu primjerenom 21. stoljeću. Ne budimo skromni, 22. stoljeću!

Ako je još prije dvadesetak godina bilo teško zamisliti slušanje glazbe bez četkice za brisanje gramofonskih ploča, a danas čitanje romana bez bookmarkera, vjerujte Bobu Dylanu: The Times They are a-Changin'. Kad je dotični pustio akustičnu i uzeo električnu gitaru u ruke, neki su mislili da će nam se nebo sručiti na glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sručit će se zapravo sva sila izvrsnih naslova koje nudi TookBook.com, prva e-knjižara s hrvatskim naslovima, kao i velikim izborom stranih autora!

Osim što su daleko praktičnije, e-knjige su jeftinije od papirnatih izdanja i do 60% , tako da za manje novca možete kupiti više naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tookbook Vam omogućuje skupljanje bodova za vjernost prilikom svake kupnje, a koje ćete moći iskoristiti kada ponovno posegnete za novim e-naslovom!

Kupite e-čitač na TookBook.com ili u svim knjižarama V.B.Z.-a!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privatne biblioteke bliske budućnosti ponosni vlasnici i vrli čitatelji nosit će u džepovima svojih košulja i sakoa, a kuda god krenuli i gdjegod se našli, moći će imati vlastite knjiške favorite na raspolaganju. Nemate više isprike, bilo kuda Aleksandrija svuda!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo