Play ponuda

JAVIO SE ODBJEGLI ČLAN ŽIVOG ZIDA, SINČIĆU PORUČIO: / 'Netko voli skupljati laži, pa laže čim zine. A tko laže, taj i...'

Image

Dok lider Živog Zida Ivan Vilibor Sinčić preko medija traži svog saborskog zastupnika i moljaka ga da mu se javi, odbjegli Hrvoje Runtić oglasio se prije nekoliko sati putem Facebooka.

13.9.2016.
10:05
Play ponuda

Rano jutros Runtić je na Facebooku napisao vrlo znakovitu poruku:

"Netko skuplja salvete, netko markice, netko nekretnine s javnih dražbi, netko stranke. Netko pak voli skupljati laži, pa laže čim zine. A tko laže, taj i...", napisao je.

Nekoliko sati kasnije objava je obrisana s Facebooka.

SUPRUGE IM SE POSVAĐALE NA FEJSU: Sinčić ne zna gdje mu je saborski zastupnik!

Inače, Sinčić je jučer komentirao navodni raskol unutar Živog zida nakon što je stranka kao dio koalicije Jedina opcija na parlamentarnim izborima osvojila čak osam mandata.

No slavlje nakon izbornog uspjeha nije dugo trajalo. Prvo je Sinčićevu partnericu Vladimiru Palfi napala članica Središnjeg odbora Živog zida Mihaela Varga, a onda se vrhu stranke nije javio novopečeni zastupnik i supredsjednik Živog zida Hrvoje Runtić. Sinčić je na konferenciji za medije priznao kako ne zna gdje je Runtić te ga pozvao preko medija da se javi.

"Kolega Runtić ne dolazi na sastanke, ne javlja se, ne znamo što je s njim. Postavili smo ga na listu, htio bih da dođe, on je i dalje član Živog zida. Pozivamo ga da razgovaramo kako bismo mogli zastupati ono za što je na izborima dobio povjerenje. Naša vrata su mu otvorena", kazao je Sinčić.

Čini se da su pred Živim zidom iznimno burni dani.

SINČIĆEVA EMOTIVNA OBJAVA NA FEJSU: ‘Zbog ovog sam čovjeka najviše strepio. On je odrađivao najgore poslove i trpio najprljavije napade’

HTV je jučer objavio kako im je Ministarstvo uprave potvrdilo da su 8. rujna 2016., odnosno tri dana prije ovih izbora, zaprimili zahtjev za osnivanjem nove političke stranke, Živi zid – Ivan Vilibor Sinčić.

HRT-ova novinarka Kristina Pešić jučer je o tome razgovarala s gospodinom Sinčićem koji joj je na izravno pitanje odgovorio kako “ne misli govoriti o unutarstranačkim stvarima”, odnosno, kako je “uvijek bilo nekakvih podmetanja, ali važno je da Živi zid ide dalje”.

Play ponuda
Play ponuda