Play ponuda

Iskon razvija vlastiti servis za razmjenu i pohranu podataka

shimmer fallback

Iskon posljednjih tjedana intezivno radi na razvoju vlastitog servisa za razmjenu i pohranu podataka kojim planira konkurirati sličnim globalnim servisima na regionalnom tržištu.

25.5.2012.
12:13
Play ponuda

Veliki broj korisnika u Hrvatskoj svakodnevno koristi Iskonov servis za razmjenu velikih datoteka, popularni JUMBO mail. JUMBO mail je Iskon lansirao još davne 2006. godine, prije nego je osnovan jedan od najpoznatijih svjetskih servis za razmjenu i pohranu podataka, Dropbox. JUMBO mailom se mjesečno u prosjeku prenese više od 3,3 TB različitih dokumenata, fotografija, videa i glazbe, a servis mjesečno koristi gotovo 100.000 osoba i tvrtki.

Iskonov servis JUMBO mail mogao bi tako dobiti svoju proširenu verziju, servis koji će konkurirati sličnim globalnim servisima kao što su Dropbox, We Transfer i Google Drive.

Za sada nisu dostupne detaljnije informacije, no svi zainteresirani moći će se uskoro prijaviti za testiranje novog Iskonovog servisa putem društvenih mreža. U testnu fazu Iskon planira uključiti dakako i medije kao i ostale opinion makere.

Play ponuda
Play ponuda