VIDEO: Nakon ogromne sramote ruska misica vratila titulu

Inna Žirkov supruga je ruskog nogometnog reprezentativca Jurija. Izabrana je za Mrs. Rusije 2012. godine, a svoju je krunu vratila zbog – depresije. VIDEO u kojem je pokazala neznanje na elementarna pitanja prikupio je gomilu negativnih komentara u Rusiji.

Gotovo pet milijuna ljudi u samo par dana pogledalo je VIDEO intervjua na Youtubeu, a gomila uvredljivih komentara samo je pogoršala manekenkinu depresiju od izlaska snimke.

Ona je u intervjuu priznala da dosad u životu nije imala potrebu raditi, a totalno se izgubila prilikom jednostavnih pitanja poput ‘vrti li se Zemlja oko Sunca ili obratno’.

Jurij, bivši nogometaš Chelseaja koji danas igra u Anžiju, kao i njegova žena optužili su novinara Borisa Soboleva da ih je prevario.

Navodno, on je namjerno izvukao dijelove intervjua iz konteksta i objavio dio snimke za koje je obećao da se neće emitirati. Novinar je, prema njihovim riječima, s jednostavnim pitanjima samo planirao opustiti Innu za kasnija pitanja u intervjuu. Sobolev je njihove tvrdnje nazvao – glupostima.

Povratak na Net.hr