NEMA FAVORITA

LOKALNI IZBORI PRED VRATIMA: ‘Bandićevom smrću nastala je potpuno drugačija politička situacija’

‘Nisam bio zadovoljan vođenjem grada bivšeg gradonačelnika te sam uz kritiku s konkretnim podacima uvijek nudio i prijedloge’, kazao je Tomislav Stojak (HNS)

Zastupnik u Skupštini grada Zagreba, Tomislav Stojak (HNS) gostujući u HRT-ovoj emisiji Studio 4 komentirao je nadolazeće zagrebačke izbore. Smatra da je besmisleno baviti se politikom i boriti se za javni interes, a pritom samo kritizirati i ne davati rješenja. “Nisam bio zadovoljan vođenjem grada bivšeg gradonačelnika te sam uz kritiku s konkretnim podacima uvijek nudio i prijedloge”, rekao je Stojak te dodao da se veliki dio njegovih kolega iz Skupštine probudio tek sada i otkrio da upravljanje Zagrebom nije bilo dobro. “Pitam se gdje su bili do sada”, naglasio je.

Stojak je istaknuo da je nekolicina zastupnika godinama ukazivala na propuste u vođenju Grada i trošenju zajedničkih novaca svih Zagrepčana, a rekao je i da nema apsolutnih favorita u utrci za gradonačelnika Zagreba.

TOMISLAV STOJAK PROZVAO GRADONAČELNIKA ZAGREBA: ‘Vrijeme je da Bandić i njegovi suradnici odgovaraju za bolnicu Srebrnjak’

STOJAK KAŽE KAKO JE POSTOJEĆI USTROJ ZAGREBA NEUČINKOVIT I SKUP: ‘Treba nam učinkovitija i jeftinija mjesna samouprava’

‘Bandićevom smrću nastala je potpuno drugačija politička situacija’

“Prema anketama, neki kandidati su imali veći postotak glasova, ali smrću gradonačelnika Milana Bandića, to sve pada u vodu i potpuno je drugačija politička situacija”, istaknuo je.

Smatra da je isprofiliran kandidat koji je svoje kandidaturu istaknuo na vrijeme kandidat stranke Možemo, Tomislav Tomašević. “Neki govore kako njegova kandidatura pada u drugi plan nakon smrti gradonačelnika, zato što mu se kampanja svodila samo na kritiku istog. Ja ne mislim da je tome tako, zato što su se prema anketama postoci njegovoj potpori smanjili pojavom SDP-ovog kandidata Joška Klisovića“, rekao je te dodao da se odabirom kvalitetnog kandidata stabilizira biračko tijelo, što je napravio SDP s odabirom Klisovića koji je “pristojan, argumentiran i obrazovan”, smatra Stojak.

Povratak na Net.hr