Spoj bukovača, svinjetine, sira i njoka čini se kao odlična kombinacija, ili je barem tako mislio Karlo Hojka, domaćin četvrtog dana 'Večere za 5 na selu'. Odlučio je napraviti međimurske popečke punjene sirom uz dodatak umaka od bukovača i njoke. No, čini se da goste njegovo glavno jelo nije oduševilo.
"Je li solana u Pagu zatvorena? Čini se da je zato što ovo nije slano", bio je direktan Borislav.
I ostali su se natjecatelji složili s njim i nadodali kako je svinjetina bila suha i tvrda. Osim što im je u glavnom jelu nedostajalo soli, ista je zamjerka 'pala' i na predjelo - namaz od čvaraka. U desertu je Jurici bilo žao potrošenog vina kojeg je Karlo koristio u preljevu za palačinke - on bi ga radije popio.
Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati samo na RTL-u! Epizode pogledajte i na PLAYU!