NAKON IZLASKA / Zaposlenik Milanovićevog ureda pijan skrivio prometnu: Završio na krovu, smanjena mu kaznu jer mu plaća 'nije nešto'

Image
Foto: Ilustracija/Davor Puklavec/Pixsell

Rekao je da mu je žao što je skrivio nesreću i zatražio sud da bude blag kod izricanja kazne. Istaknuo je da nema prijevozno sredstvo do posla i da radi smjenski od 12 do 24 sati te je vrlo često na terenu, a da mjesečno kao pripadnik MORH-a s radnim mjestom u Uredu predsjednika zarađuje 1020 eura

20.11.2023.
10:57
Ilustracija/Davor Puklavec/Pixsell
VOYO logo

Zaposlenik Ureda predsjednika RH pijan je skrivio nesreću u Zagrebu u kojoj je ozlijeđen, javlja Danica.hr. Kažnjen je sa 730 eura kazne te jednomjesečnom zabranom upravljanja motornim vozilima.

Nesreća se dogodila u listopadu iza dva sata ujutro u Branimirovoj ulici kad je 26-godišnjak vozio “pri koncentraciji alkohola u krvi najmanje 2,11 g/kg, što je utvrđeno analizom uzoraka krvi 1,94 g/kg, i mokraće 2,15 g/kg”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na križanju je izgubio nadzor nad vozilom te je naletio na rubni kamen, a onda sletio s kolnika i stražnjim dijelom auta naletio na stablo. Auto se na kraju okrenuo na krov.

Image
NAKON KOBNE NESREĆE /

Banožićeva odvjetnica ekskluzivno za RTL Danas: 'Ne vraća se u Sabor, aktivirat će povlasticu 6+6. Ima prijelome'

Image
NAKON KOBNE NESREĆE /

Banožićeva odvjetnica ekskluzivno za RTL Danas: 'Ne vraća se u Sabor, aktivirat će povlasticu 6+6. Ima prijelome'

Vozač tvrdi da je te noći bio s prijateljima koje je počastio za rođendan. Prije nesreće su bili u kafiću u Kvatriću nakon čega je on krenuo kući. Tvrdio je da je vozio manje od 60 kilometara na sat, ali da je u vrijeme nesreće bila magla te sklizak kolnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od udarca sam izgubio svijest, a kasnije sam pozvao policiju i hitnu te sam prevezen u KB Dubravu", prisjetio se. Na sudu se pokajao i rekao da mu je žao što je skrivio nesreću i zatražio sud da bude blag kod izricanja kazne.

Istaknuo je da nema prijevozno sredstvo do posla i da radi smjenski od 12 do 24 sati te je vrlo često na terenu, a da mjesečno kao pripadnik MORH-a s radnim mjestom u Uredu predsjednika zarađuje 1020 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja ga je kaznila sa 730 eura te je dobio jednomjesečnu zabranu upravljanja motornim vozilima. Oslobodila ga je plaćanja sudskih troškova jer mu plaća u Uredu predsjednika i nije nešto.

POGLEDAJTE VIDEO: Alkoholna zavrzlama: dva nalaza, jedna prometna nesreća, neovjerena punomoć i pitanje: Gdje je Banožić bio večer prije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo