OGLAS

uznemireni građani / VIDEO/FOTO Što je palo na Jarunu? Policija upozorila medije i građane pa poručili: 'Pronašli smo krater i dva padobrana'

Također, na terenu su policijski timovi specijalizirani za postupanje i reagiranje kod ovakve vrste događaja

11.3.2022.
7:04
VOYO logo

Policija provodi očevid nakon pada objekta iz zraka na Jarunu, na terenu su policijski timovi specijalizirani za postupanje i reagiranje kod takve vrste događaja te nema razloga za uznemirenost građana, priopćio je u petak ujutro MUP navevši da je pronađen krater te dva padobrana.

U četvrtak nakon 23 sata, Policijska uprava zagrebačka je zaprimila više dojava građana da su na širem području Jaruna osjetili detonaciju kojoj je prethodio pad objekta iz zraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jaka eksplozija u Zagrebu, krater u tlu nedaleko studentskog doma Stjepan Radić

Image

Jaka eksplozija u Zagrebu, krater u tlu nedaleko studentskog doma Stjepan RadićNa mjesto dojave su žurno upućene policijske ophodnje koje su na zelenoj površini na adresi Jarunska bb pronašli krater, dok su u široj zoni pronašli dva padobrana, za koje smo također prethodno zaprimili dojave građana.Policijski službenici osigurali su užu i širu zonu mjesta događaja gdje se obavlja očevid, uz sudjelovanje svih nadležnih službi.

Za sada policija nema dojava o ozlijeđenim osobama na području šire zone mjesta događaja. Oštećeno je nekoliko parkiranih vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasaTakođer, na terenu su policijski timovi specijalizirani za postupanje i reagiranje kod ovakve vrste događaja te u ovom trenutku nema razloga za uznemirenost građana.

"Medije pozivamo na odgovorno izvještavanje javnosti te iznošenje provjerenih informacija dobivenih od nadležnih službi, a kako bi spriječili širenje dezinformacija.

Građane pozivamo da putem društvenih mreža ne dijele snimke/fotografije s mjesta događaja. Ukoliko se zateknete u zoni postupanja policije, molimo postupite prema uputama policijskih službenika.

Policija će kontinuirano objavljivati informacije koje su činjenično potvrđene", piše u priopćenju.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu Australija
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Hell's kitchen
default_cta
Poseta
Dosje Jarak
Obiteljske tajne
Alvin i vjeverice
San snova
default_cta
Svemirski gusar
Ljubavna zamka
Monte carlo
VOYO logo