na pizzu pa u krpe / Večerala u restoranu pa odlučila zaspati u haustoru. Sud ju je kaznio s 40 eura: 'Odali ste se skitnji!'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zbog toga je sud ženu kaznio s 40 eura koje nije platila jer je u zamjenu za novčanu kaznu provela jedan dan u policijskom pritvoru

3.3.2023.
11:41
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Žena (45) je proglašena krivom jer je još u listopadu iza ponoći spavala na ručniku koji je postavila u hodniku zgrade Varaždinskih Toplica.

Naime, ona je "počinila prekršaj skitnje tako da je došla u nezaključani prostor zgrade, gdje je ležala na prostirci rasprostrtoj na opločenom hodniku te je kod sebe imala torbu s odjevnim predmetima", piše Danica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odbila je mogućnost odlaska na kućnu adresu navodeći kako je vani hladno i da se došla ugrijati, dakle, odala se skitnji“, ustvrdila je prekršajna sutkinja.

Image
UKRALI CIGARETE /

Lopovi orobili kiosk u Zagrebu pa otišli u apartman, policija im ubrzo zakucala

Image
UKRALI CIGARETE /

Lopovi orobili kiosk u Zagrebu pa otišli u apartman, policija im ubrzo zakucala

Zbog toga je sud ženu kaznio s 40 eura koje nije platila jer je u zamjenu za novčanu kaznu provela jedan dan u policijskom pritvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebala sam to jutro otići u komunalno društvo i odnijeti im dokumente, pa sam navečer otišla da provjerim radno vrijeme. No, došla je policija i pitala me što tamo radim. Nisam ležala, već stajala pokraj ulaznih vrata komunalca", objasnila je 45-godišnjakinja.

Istaknula je kako nije skitnica jer ima vlastitu kuću, struju i vodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije toga bila sam u pizzeriji Bernarda gdje sam večerala, a nakon toga išla sam vidjeti radno vrijeme komunalnog društva”, istaknula je žena.

Iz policije ističu da je kako su tijekom intervencije “u nezaključanom haustoru zgrade zatekli žensku osobu koja je spavala na ručniku koji je bio na podu hodnika zgrade”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekla nam je da ima sastanak u komunalnom društvu u 7 ujutro, a koje se nalazi u istoj zgradi i ima poseban ulaz. Ponudili smo joj da je odvezemo na adresu njenog prebivališta, ali rekla je da nema potrebe jer se onda opet mora vraćati radi sastanka", istaknuli su iz policije.

Policajka koja je tada bila u ophodnji kazala je kako 45-godišnjakinja nije zatečena da prosi novac uokolo, ali da je odgađala otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekla je da će biti tu ispred na drvenoj klupici i pričekati jutro. Vratili smo se nakon 15-ak minuta i opet je zatekli u hodniku. Kako je ona opet inzistirala da tu pričeka jutro, odveli smo je u policijsku postaju. Koliko mi je poznato, ona nikad nije zatečena da prosi novac od drugih", zaključila je policajka.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo