Play ponuda

VALJKOM PREGAZIO DIJETE NA IGRALIŠTU: / Siroti dječak pretrpio grozne ozljede - od prijeloma lubanje do nagnječenja organa

Image

Muškarca se tereti da je te veljače tijekom valjanja nogometnog igrališta traktorom za koji je bio priključen metalni valjak 'propustio obratiti dovoljno pažnje na djecu koja su se tamo igrala'

2.10.2020.
10:14
Play ponuda

Koprivničko Općinsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv 55-godišnjaka zbog počinjenja teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti. Riječ je o slučaju iz 27. veljače kada je na nogometnom igralištu u Koledincu muškarac ogromnim valjkom pregazio dječaka.

Kako piše ePodravina, muškarca se tereti da je te veljače tijekom valjanja nogometnog igrališta traktorom za koji je bio priključen metalni valjak "propustio obratiti dovoljno pažnje na djecu koja su se tamo igrala". Čovjek je valjkom pregazio 12-godišnjeg dječaka koji je zadobio teške tjelesne ozljede.

Točnije, dijete je pretrpjelo prijelom kostiju lubanje s krvarenjem mekih moždanih ovojnica, nagnječenje pluća i jetre i djelomičnu oduzetost moždanog živca.

Play ponuda
Play ponuda