Play ponuda

UŽAS U PODRAVINI, BEBA SE BORI ZA ŽIVOT: / U jednom je trenu zaplakala, pas se zaletio na nju, a roditelji su zatekli sablasnu scenu

Image
Foto: Pixsell

Djevojčica je još uvijek životno ugrožena

23.3.2019.
12:46
Pixsell
Play ponuda

Stravičan događaj potresao je Podravinu kada je jučer oko 14 sati u Repašu argentinska doga izgrizla jednomjesečnu djevojčicu koja je s teškim ozljedama prevezena u Zagrebu u Klaićevu bolnicu gdje je operirana.

Koprivničko-križevačka policija pokrenula je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim B.K., ocem djeteta starog 39 dana, koje je za glavu ugrizla njegova doga, javlja Jutarnji list.

Majka i otac su bili u kući i stavili dijete na spavanje, neslužbeno doznaju. U jednom trenutku se beba navodno probudila i počela plakati, a pas se zaletio u njezinu sobu. Dotrčao je do kolijevke te je ugrizao za glavu.

Roditelji čuli vrisku i lavež

Roditelji su u kobnom trenutku čuli vrisku i lavež te su u sobi zatekli teško ozlijeđenu bebu. Pozvali su Hitnu te je djevojčica prebačena u koprivničku bolnicu pa onda i u Klaićevu. Psa je odvela veterinarska služba te je smješten u karantenu na promatranje.

Prema najnovijim informacijama Jutarnjeg beba je i dalje životno ugrožena, stavljena je na respirator i sedirana je. Hitno je operirana u petak, a ravnatelj bolnice Goran Roić kaže da je stanje stabilno, ali ozbiljno.

Image
NOVI DETALJI HORORA U PODRAVINI, OGLASILA SE I POLICIJA: /

Bebu izgrizla argentinska doga, sve je krenulo u spavaćoj sobi

Image
NOVI DETALJI HORORA U PODRAVINI, OGLASILA SE I POLICIJA: /

Bebu izgrizla argentinska doga, sve je krenulo u spavaćoj sobi

Teške ozljede

"Ima ozljede moždanih struktura, krvarenje i višestruke prijelome lubanje. Nalazi se na Jedinici intenzivne skrbi, na respiratoru je i sedirana", rekao je Roić.

Sve je novinarima komentirao i ministar zdravstva Milan Kujundžić koji je na Cvjetnom trgu dao potporu humanitarnoj akciji Dan narcisa. "Operacija je prošla dobro, a ozljede su, nažalost, jako jako ozbiljne i po život opasne", rekao je Kujundžić

Play ponuda
Play ponuda