UHITILI MLADIĆA KOJI JE PRODAO TUĐE NEKRETNINE ZA GOTOVO MILIJUN KUNA: / Krivotvorio je ugovore kojima se čak uspio i uknjižiti

Osumnjičeni je krajem veljače u zabludu doveo i kupca nekretnina koji mu je isplatio oko 900 tisuća kuna nakon što je kao prodavatelj s njim sklopio ugovor o kupoprodaji nekretnina

16.12.2020.
10:59
PU zagrebačka
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zagrebačka policija osumnjičila je 24-godišnjaka da je krivotvorenim ugovorom uknjižio pravo vlasništva nad više nekretnina na području Bukovca koje je potom prodao trećoj osobi za 900 tisuća kuna.

U ugovoru o kupoprodaji nekretnine s krivotvorenom ovjerom javnog bilježnika osumnjičeni je prikazao da je kao kupac od prodavateljice i vlasnice kupio više nekretnina na području Bukovca.

Ugovor je potom krajem siječnja predao u općinski Zemljišnoknjižni odjel, gdje su mu službenici uknjižili pravo vlasništva.

Osumnjičeni je krajem veljače u zabludu doveo i kupca nekretnina koji mu je isplatio oko 900 tisuća kuna nakon što je kao prodavatelj s njim sklopio ugovor o kupoprodaji nekretnina.

No, policija ga sada tereti za krivotvorenje isprave, ovjeravanje neistinitog sadržaja i prijevaru. Nakon istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu državnom odvjetništvu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali