TRAGIČAN DOGAĐAJ / Buknuo požar u kući Dvoru, vatrogasci su brzo stigli, ali: 'Krenuli smo s gašenjem i pronašli tijelo starije žene...'

Policija je obavila očevid tijekom kojeg je utvrđeno da je uzrok požara toplinska energija, a kao izvor ne može se isključiti svijeća

17.10.2021.
9:26
DVD Hrvatska Kostajnica/Facebook

U subotu je na području općine Dvor u Sisačko-moslavačkoj županiji, došlo do tragičnog događaja. U požaru kuće smrtno je stradala ženska osoba.

U požaru obiteljske kuće u subotu je u Dvoru smrtno stradala 88-godišnja žena, izvijestila je u nedjelju sisačko-moslavačka policija.

Vatrogasci DVD-a Hrvatska Kostajnica u subotu su u popodnevnim satima, oko 14:38 sati, dobili dojavu o požaru kuće u Dvoru, kao i informaciju da se u kući možda nalazi starija ženska osoba.

Prilikom pretrage i gašenja pronađeno je tijelo žene. Uz policiju na intervenciji je sudjelovalo 11 vatrogasaca s pet vozila iz DVD-ova Hrvatska Kostajnica, Dvor i Rujevac. Brzom reakcijom vatrogasaca spriječeno je daljnje širenje požara na krovište objekta.

Policija je u suradnji s inspektoratom zaštite od požara, eksploziva i oružja te Policijske uprave obavila očevid tijekom kojeg je utvrđeno da je uzrok požara toplinska energija, a kao izvor ne može se isključiti svijeća.

Tijelo smrtno stradale žene je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti mrtvozornička obdukcija. Požar su ugasili vatrogasci DVD-a iz Hrvatske Kostajnice, a materijalna šteta se procjenjuje na oko 30.000 kuna.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali