Play ponuda

TRAGEDIJA KOD NOVE GRADIŠKE: / U prometnoj nesreći poginuo mladić, od siline udarca popucali stupovi i električni vodovi

Image
Foto: ilustracija, Milan Šabić/Pixsell

U prometnoj nesreći u Bodovaljcima smrtno je stradao 25-godišnjak, od jačine udara puknuli su stupovi i više metalnih vodova što je prouzročilo prestanak isporuke električne energije

6.2.2021.
21:06
ilustracija, Milan Šabić/Pixsell
Play ponuda

"Noćas, u 23.15 sati, u Bodovaljcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 25-godišnjak", priopćila je PU brodsko-posavska.

"Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 25-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, te je ne držeći se strane kretanja, prešao na suprotnu prometnu traku, zahvatio travnatu površinu i udario u betonski šaht i zaštitnu ogradu mosta odvodnog kanala.

Automobil se potom odbio preletjevši preko kanala, kojom prilikom je udario u dva drvena i betonski stup niskonaponske mreže. Od jačine udara u drvene stupove došlo je do puknuća stupova i više metalnih vodova te prestanka isporuke električne energije.

Na mjestu događaja intervenirali su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Staro Petrovo Selo, radi izvlačenja tijela 25-godišnjaka. Također su obavješteni djelatnici HEP-a radi saniranja štete na stupovima i električnim vodovima", priopćili su iz policije.

Play ponuda
Play ponuda