NAPAO DVIJE ŽENE U SPLITU / Svom snagom ju udario bocom piva, nastavio mlatiti i dok je bila na podu pa pobjegao, policija na tragu divljaka

Neslužbeno se doznaje da je identitet napadača poznat, a u lovu na njega je dignuta specijalna policija. Očekuje se skoro uhićenje

17.7.2021.
14:37
Foto: Screenshot/privatna arhiva

 U subotu ujutro, 52-godišnja žena iz Splita  dolazila je otvoriti  caffe bar "Firule". Žena nije ni otvorila kafić, a s leđa joj je prišao muškarac koji je ljubazno zamolio da mu da čašu vode.  Žena je nastavila otvarati lokaj kako bi mu dala vode kad ju je svom snagom udario bocom piva po glavi.

I nakon što je pala, muškarac ju je nastavio divljački udarati rukama i nogama po glavi. Prestao je tek kada se umiješala strana turistkinja i druge žene koje su krenule prema plaži.

"Policija je ovdje bila ispred objekta Firule, ali nisu izuzeli uopće snimke napada koje su evidentirane na nadzornoj kameri. Zato sam ja uspio poslikati najvažnije kadrove sa simke i evo vam šaljem fotografiju napadača“, rekao je za Zadarski.hr suprug napadnute žene, inače legenda Četvrte gardijske brigade i osamdesetpostotni invalid Domovinskog rata

Policija je potvrdila da je žena napadnuta u 7.15 sati u Ulici Put Firula i da je istraga u tijeku. Iz policije su potvrdili da je žena lakše ozlijeđena i da intenzivno rade na slučaju.

 Jutros je zabilježen još jedan napad na ženu, i to na Blatinama, nedaleko od Firula. Dalmatinski portal neslužbeno doznaje da policija te napade povezuje i sumnjaju da je žene napao isti muškarac.

Napadač je, kako neslužbeno doznaje Slobodna, 28-godišnji A. N. iz Gline , ali to policija još nije potvrdila. Još ga nije uhitila, ali se očekuje skoro uhićenje. Navodno je lociran i bježi u pravcu Srinjina, viđen je kako se probija kroz šikaru. Akciju uhićenja vodi zamjenik načelnika PU SD Marko Srdarevića, a dignuta je i Specijalna policija. Napadač u dosjeu ima niz krađa, razbojnštava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja. Za njim je već raspisana najnovija potraga PU zagrebačke sa izričitom naredbom da ga se uhiti.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen