Pušten na slobodu / Supruga Denisa Buntića: 'Da nisam pobjegla kroz balkonska vrata, bila bih mrtva'

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Klara Buntić kazala je kako joj je rečeno da će Buntić biti u zatvoru minimalno 5-6 mjeseci te nije mogla pretpostaviti kako će već u subotu biti na slobodi. Postoji i audiozapis nasilja te tvrdi kako su svi koji su ga poslušali zgroženi. Denis Buntić je osumnjičen za kazneno djelo nasilje u obitelji i nedopušteno držanje oružja

24.9.2023.
11:44
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je službeno objavljeno da je Denisu Buntiću odbijen pritvor svoju ispovijest iznijela je supruga bivšeg rukometaša Klara Buntić koja je razočarana odlukom Općinskog suda u Ljubuškom.

"Svi smo u šoku. Da je bilo tko drugi na njegovom mjestu, on bi ostao u pritvoru. Tu su oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem droge i alkohola", kazala je za Bljesak.info Klara Buntić. Prepričala je napad te naglasila kako je u jednom trenutku "zatvorila oči i rekla što bude, bude". Javno je odlučila progovoriti o svemu jer strahuje za vlastiti život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je bilo koji sud bio Livno, Mostar, Široki Brijeg…to bi bilo osuđeno. To su četiri zolje, to su automati, bombe, kalašnjikovi.Da je imao vremena doći do njega, on bi mene ubio. On je mene odlučio ubiti. Okrenuo se samo na sekundu što sam ja iskoristila za bijeg kroz balkonska vrata. Da nisam pobjegla bila bih mrtva na licu mjesta", ispričala je Klara.

Ističe kako je razočarana činjenicom da je slučaj dodijeljen Općinskom sudu u Ljubuškom. "Zašto nisu pročitali činjenice da mu majka radi na sudu. I to je greška", navodi Klara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠOKANTNO /

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac pretukao suprugu, u njegovoj kući pronađena gomila oružja?

Image
ŠOKANTNO /

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac pretukao suprugu, u njegovoj kući pronađena gomila oružja?

"On je na kavi, a učinio je monstruozno djelo", navela je. Osvrnula se i na navode pojedinih portala o nasilju te potvrdila kako je pet godina trpjela obiteljsko nasilje. "On ima 160 kg, a ja 50. Nemoguće je da se čovjek obrani, da čovjek stane i postavi se. Kada u njemu proradi zlo nakon alkohola i droge to je neprepoznatljiv čovjek", ispričala je.

Dodala je kako joj je rečeno da će Buntić biti u zatvoru minimalno 5-6 mjeseci te nije mogla ni pretpostaviti kako će već u subotu biti na slobodi. Postoji i audiozapis nasilja te tvrdi kako su sve osobe koje su ga poslušale zgrožene. Denis Buntić je osumnjičen za kazneno djelo nasilje u obitelji i nedopušteno držanje oružja i eksplozivnih stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njegovoj kući je pronađena veća količina oružja koja uključuje automatske puške, zolje i streljivo. Inače, Denis Buntić se od reprezentativne karijere oprostio 2018. godine, a s reprezentacijom je osvojio dva svjetska srebra, europsko srebro i broncu te olimpijsku broncu 2012.

POGLEDAJTE VIDEO: Nakon femicida u BiH prosvjedi i trodnevna žalost: 'Puno je takvih žena koje ne smiju prijaviti nasilje'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo