EKSKLUZIVNO / Smiljana Srnec izlazi na slobodu! Pogledajte ženu koja je ubila sestru i držala je u škrinji 20 godina kako odlazi iz zatvora

thumbnail

Danas.hr je u ekskluzivnom posjedu snimke Srnec kako izlazi iz zatvora

12.9.2023.
9:32
Play logo

Smiljani Srnec, koja je ubila vlastitu sestru, a čije je tijelo potom nađeno u zamrzivaču, privremeno se prekida izdržavanje kazne. Danas.hr u ekskluzivnom je posjedu snimke Smiljane Srnec kako izlazi iz zatvora.

Slučaj o kojemu su pisali svi svjetski mediji, u hrvatskoj javnosti se provlačio mjesecima. Dana 16. veljače 2019. stigla je dojava o pronađenom tijelu u zamrzivaču obiteljske kuće u selu Pavlovcu u Međimurju. Riječ je bila o Jasmini Dominić kojoj se svaki trag izgubio 2000. godine, a njezin je nestanak prijavljen 2005.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Za sve je bila kriva njezina sestra, Smiljana Srnec, čija je obitelj 19 godina živjela pokraj leša u zamrzivaču. Tijekom svih tih godina je govorila kako je Jasmina živa i da živi u Francuskoj. Ono što još više ledi krv u žilama je činjenica da su Smiljanina kći i zet dan prije pronalaska leša otvorili škrinju da se odledi i nisu ništa primijetili sve do sljedećeg dana.

Tijekom suđenja je Smiljana sve negirala i govorila kako nije kriva i kako nije ubila svoju sestru. Plakala je i brisala suze jer je ostala bez sestre, a na kraju je dobila 15 godina zatvora.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo