OGLAS

uhićen je / Službeno: Šef ureda potpredsjednice Vlade pijan autom udario dijete pa pokušao pobjeći

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Potpredsjednica Vlade kaže da nadležna tijela vode postupak dalje i utvrđuju okolnosti, a ona će pokrenuti njegovo razrješenje s dužnosti

30.7.2022.
22:39
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

Policija je u subotu izvijestila da je uhitila vozača koji je jučer pobjegao s mjesta nesreće u kojoj je teško ozlijedio dijete, a potpredsjednica Vlade Anja Šimpraga potvrdila je Hini da je uhićeni vozač predstojnik njezina ureda. 

Uhićeni 45-godišnjak jučer je u Štikadi kod Gračaca, vozeći pod utjecajem alkohola, sletio automobilom s kolnika i naletio na desetogodišnjeg dječaka koji se kretao u suprotnom smjeru uz desni rub izvan kolnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpredsjednica Vlade Anja Šimpraga potvrdila je Hini da je riječ o rukovodećem državnom službeniku, odnosno predstojniku njezina ureda.

Image
između gospića i gračaca /

Pijani vozač naletio na dijete i teško ga ozlijedio, htio je i pobjeći. Doznali smo u kakvom je stanju dijete

Image
između gospića i gračaca /

Pijani vozač naletio na dijete i teško ga ozlijedio, htio je i pobjeći. Doznali smo u kakvom je stanju dijete

Dijete je teško ozlijeđeno, a vozač je "htio napustiti mjesto događaja bez da ozlijeđenom dječaku pruži pomoć iako je to mogao učiniti", objavila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozlijeđeni dječak prebačen je jučer iz Gospića u KBC Zagreb gdje je danas operiran i stanje mu je stabilno.

"U prometnoj nesreći zaradio je politraumu, ozlijeđeno je više organskih sustava, ali dijete je sada stabilno i nije u životnoj opasnosti", rekao je Hini ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PU ličko-senjska izvijestila je da je 45-godišnjak vozio pod utjecajem alkohola od jednoga promila. Uhićen je i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje.

Potpredsjednica Vlade kaže da nadležna tijela vode postupak dalje i utvrđuju sve okolnosti, a ona će pokrenuti njegovo razrješenje s dužnosti predstojnika ureda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čim smo saznali te informacije, kontaktirali smo dječakovu obitelj kako bismo izrazili žaljenje jer za ovaj nedopustiv čin nema nikakvog opravdanja. Najbitnije je u ovom trenutku da je dječakovo stanje stabilno i želimo mu brz oporavak. Zahvaljujem zdravstvenim djelatnicima u KBC-u Zagreb koji vode brigu o stanju dječaka", kaže Šimpraga. 

Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Brak na prvu
Hell's kitchen
Dosje Jarak
default_cta
Poseta
Obiteljske tajne
Opake djeveruše
San snova
Priča o čarobnjaku
default_cta
Zbrka u uredu
Ljubavna zamka
Trener ubojica
VOYO logo