u Molvama / Prometna nesreća kod Koprivnice: Pijani vozač zabio se u auto, ozlijeđeno troje odraslih i dijete (3)

Image
Foto: Policija

Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen. Imao je 1,75 promila u krvi.

25.6.2023.
10:14
Policija
VOYO logo

U Molvama kod Koprivnice u subotu oko 21.30 sati 35-godišnji pijani vozač uzrokovao je prometnu nesreću. Imao je 1,75 promila.

"Zbog nepropisnog mimoilaženja sudario se s osobnim automobilom koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 23-godišnji vozač. U prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač te putnici starosti 21, 23 godine i trogodišnje dijete", priopćili su iz PU koprivničko križevačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen.

Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje, javljaju iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj isti dan, oko 10.50 ujutro, u mjestu Škrinjari kod Križevaca 44-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u stražnju stranu osobnog automobila kojeg je vozio 55-godišnji muškarac
"U prometnoj nesreći ozlijeđen je 12-godišnji putnik iz osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje", priopćili su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo