OVU BJELOVARKU LJUBOMORA JE SKUPO KOŠTALA: / 'Unezvjerena' razbijala vrata prijateljice, mislila je da joj je dečko unutra. Ovoliku će kaznu platiti

Image
Foto: Ilustracija: Beyond Fotomedia GmbH/Alamy/Profimedia

A.R. je s 1,32 promila alkohola u krvi vikala M.G. da je ku*** i da će je ubiti ako ne otvori vrata, a zanimljivo je da na sudu nije svjedočio muškarac koji je tada sa žrtvom bio u stanu

11.12.2019.
17:44
Ilustracija: Beyond Fotomedia GmbH/Alamy/Profimedia
Play logo

Općinski sud nepravomoćno je kaznio Bjelovarku A.R. s globom od 571,50 kuna zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno incidenta koji se dogodio na Valentinovo prošle godine na hodniku jedne stambene zgrade.

U presudi stoji kako je okrivljenica oko 21.45 tog dana "razbijala i prosula više tegli s cvijećem, galamila po hodniku te rukama i nogama udarala po ulaznim vratima stana M.G.". Ova nije otvorila vrata, već je pozvala policiju. A.R. je zbog svog ispada, ali i 1,32 promila alkohola u krvi, zaradila prekršajnu prijavu, što ju je i dovelo na sud, koji je utvrdio motiv incidenta, piše Bjelovar live.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila s 'emotivnim prijateljem'

Okrivljenica se nije pojavila na sudu, već je svoju obranu iznijela u pismu iz kojeg je sudac konstatirao kako je "bila u stanju ljubomore, jer je smatrala kako se u stanu M.G., koju je poznavala od ranije te je do tada bila s njom u prijateljskim odnosima, predmetne večeri nalazi i njezin tadašnji dečko."

Sud je saslušao M.G. i njenu susjedu, koja je rekla kako nije izlazila iz stana, pa ne zna je li baš A.R. divljala na hodniku. M.G. je pak ispričala kako se prije nekoliko godina prestala družiti s okrivljenicom jer joj se nije svidjelo njeno ponašanje. Izjavila je kako se te večeri nalazila u stanu s "emotivnim prijateljem s kojim je razgovarala i popila piće".

Krajnje unezvjerena

U jednom trenutku je netko počeo nabijati po ulaznim vratima i vikati da je ku*** te da će je ubiti ako ne otvori vrata. Kroz špijunku je prepoznala okrivljenu te je opisala kao krajnje unezvjerenu. Dečko, čiji identitet nije otkriven, niti je svjedočio u procesu, naslonio se na vrata, jer su mislili da bi zbog siline udaraca mogla popustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo