CURE DETALJI TRAGEDIJE NA KORČULI / Zabavljali se u kafiću, pa krenuli na privatnu zabavu; Tada je vozač stisnuo gas: Od siline udarca stablo je puklo na pola!

Image

Mladići, kako se neslužbeno doznaje, nisu pili, pa su za razliku od ostatka odlučili ići glavnom cestom.

2.1.2022.
11:38
Ilustracija: Grgo Jelavic/Pixsell

Rano jutros, nešto prije jedan u noći, na dionici ceste D-118, dogodila se prometna nesreća u kojoj se smrtno stradala trojica mladića.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački vjesnik, sva su trojica iz Smokvice, Zabavljali su se u jednom kafiću u Blatu, a kako se kafić zatvorio u ponoć, mladići su navodno s ekipom odlučili zabavu nastaviti u privatnoj vikendici u Veloj Luci.

Krenuli prema privatnoj vikendici

 Neslužbeno se doznaje da ih je bilo više i da su na zabavu u vikendicu krenuli s tri automobila, dva su vozača odlučili krenuti zaobilaznicom, voziti polako i izbjeći policiju na glavnoj cesti jer su malo popili. Trojica mladića, čini se nisu pila pa su odlučili glavnom cestom.

Kako piše Dubrovački vjesnik vozili su navodno Golfa 3, a 19-godišnji vozač, najmlađi među trojicom, položio je tek prošle godine. Nepregledan zavoj, mokar kolnik i kako se neslužbeno doznaje, jako velika i neprilagođena brzina razultirali su tragičnom nesrećom. Automobil je udario u obližnje stablo. Od siline udarca, stablo je puklo na pola. Brzina je bila tolika da na cesti nema niti tragova kočenja.

'Da su se zabili u bolnicu, ne bi ih stigli spasiti'

Mladići su bili vatrogasci, pripadnici DVD-a Smokvica, a dvojica su bili i jedinci. Općina će proglasiti dane žalosti, a službena stranica općine na Facebooku promijenila je profilnu sliku u svijeću koja gori

„Ovakvu tragediju Smokvica ne pamti. Proglasit ćemo sedam dana žalosti“, rekao je  načelnik Općine Kuzma Tomašić .

„Da su se zabili u zid bolnice ne bi ih uspjeli spasiti. Toliko je bilo strašno'', kazao je mještanin za Novu TV, a potreseni su i vatrogasci.

„Tužno i žalosno, izgubljena su tri mlada života'', kazali su iz DVD Vela Luka. Zaključili su da je prizor bio stravičan te daje auto bio prepolovljen.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali