Play ponuda

Usred grada djevojci pokusao strgnuti 'minicu' i silovati je

shimmer fallback

Iako je tek prije nekoliko mjeseci izisao iz zatvora u kojem je bio radi izdrzavanja kazne zbog silovanja, 29-godisnji M. B.

1.12.2014.
17:37
Play ponuda

M.B. je djevojku vidio dok je prolazila Ulicom A. G. Matosa te joj je prisao sleda, uhvatio je rukama za mini suknju i poceo je kidati.

Hrabra i prisebna djevojka, koja se doznaje Slobodna Dalmacija, bavi borilackim sportom, oduprla se napadacu te ga je udarila nogom. Nakon sto je on ustuknuo, pocela je bjezati, no on je potrcao za njom i opet joj je pokusao strgnuti "minicu".

Ipak, djevojka se nije ni tad preplasila, nego je ponovno zamahnula nogom i osudenog silovatelja udarila u medunozje. Zatim je dohvatila mobitel i nazvala svoju majku, a napadac je, vidjevsi da telefonira, odustao od svog nauma te je pobjegao.

Dva puta osudivan

No, zahvaljujuci tome sto je majka odmah nazvala policiju te da se u blizini splitskog Dardina nalazila policijska ophodnja, nakon dojave, napadac je brzo zaustavljen u Hrvojevoj ulici.

U prvi trenutak policajci nisu znali koga su uhvatili, no kad su ga "provukli" kroz svoj sustav, vidjeli su da je rijec o vec dva puta pravomocno osudivanom silovatelju.

Play ponuda
Play ponuda