'OSTAO SAM ŽIV JER NISAM UŠAO U AUTO': / Detalji stravične večeri u kojoj su se dvojica prijatelja jureći 120 km/h zabili u ogradu kuće

Image
Foto: PIXSELL/ilustracija, Ilustracija/ Dusko Marusic

46-godišnji Dario Pavić u svojem se BMW-u 5 vozio iz smjera Kuta brzinom od oko 120 kilometara na sat, a s njim je bio i suvozač, njegov prijatelj Krešimir Haring (32).

8.10.2017.
23:15
PIXSELL/ilustracija, Ilustracija/ Dusko Marusic
Play logo

Do teške prometne nesreće došlo je jučer oko 19 sati, zapadno od Slavonskog Broda, kod Brodskog Stupnika kad se 46-godišnji Pavić svojim automobilom zabio u ogradu obiteljske kuće pri čemu je 32-godišnji Krešimir na mjestu poginuo, a on zadobio lakše ozljede.

Image
STRAVA KOD BRODSKOG STUPNIKA: /

Automobilom jurili 120 kilometara, "preletjeli" željezničku prugu i zabili se u ogradu kuće

Image
STRAVA KOD BRODSKOG STUPNIKA: /

Automobilom jurili 120 kilometara, "preletjeli" željezničku prugu i zabili se u ogradu kuće

Njihov zajednički prijatelj, Miroslav Kuzmić iz Oriovca je za 24 sata ispričao dosad nepoznate detalje o nesreći, a otkrio je i da je samo pukom srećom izbjegao vožnju u tom automobilu kobne večeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo na Čaplji, ribnjaku, i njih su dvojica rekli da idemo na još jedno piće u Stupnik. Povezao sam se s njima, ali kad sam došao do svoje kuće rekao sam vozaču da stane, da mi se ne ide", ispričao je potreseni Miroslav.

"Inače bih u 29 od 30 puta u takvim situacijama išao s njima, ali ovaj put mi se nešto nije dalo i to je po meni bio Božji znak, inače pitanje je da li bi Krešimir bio jedini poginuli", dodao je.

Vozač BMW-a navodno nije često pio, ali je i nedavno doživio tešku prometnu

Pavić ga je poslušao te ga ostavio ispred njegove kuće, a to je začudilo i samog Kuzmića jer, kako je rekao, " on inače uvijek produži tamo gdje je naumio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O nesreći je progovorio i sin vlasnika kuće pred kojom se dogodila prometna nesreća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijatelj mi je javio da mi se automobil koji je preletio preko pružnog prijelaza zabio u kuću i da mi kuća gori. Pomislio sam koliko je taj morao voziti da mi dođe do kuće, koja je dosta odmaknuta od pružnog prijelaza.Nazvao sam suprugu da čujem što se dogodilo, ali mi se nije javljala. Znao sam da nešto nije dobro pa sam odmah krenuo kući. Kad sam došao imao sam što vidjeti", ispričao je.

Stradali su na povratku s fešte

"Auto je bio naslonjen na ogradu kuće mojih roditelja. Sve se dimilo. Stigli su vatrogasci, policija, a uskoro i Hitna. Vidio sam kako moja žena pomaže da se vozač izvuče iz auta. Drugi muškarac je sa suvozačeva mjesta skliznuo na pod. Morali su ga izvaditi vatrogasci. Ozljede su bile strašne. Liječnici su ga pokušavali reanimirati, ali nije mu bilo pomoći", rekao je stanovnik Brodskog Stupnika za spomenuti list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Jutros su prijatelji mladića došli na mjesto nesreće i zapalili lampion.

Vozač BMW-a je i nedavno imao nesreću u kojoj je mladić iz susjednog sela jedva ostao živ, a mještani navode kako nije često pio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo