Play ponuda

'OSJETIO SAM JAK UDARAC U GLAVU I PRSA': / Bivši Dinamovac optužen da je pretukao muškarca u wellnesu

Image

Bivši nogometaš, a danas nogometni trener zaposlen u NK Dinamo, Vlado Kasalo, optužen je zbog tučnjave u wellnes-centru Hotela Sheraton, a tužitelji predlažu kaznu od dvije godine zatvora.

1.3.2016.
16:37
Play ponuda

Prema optužnici, on je s dvojicom prijatelja, Dragomirom Žarkom i Andrijom Čarapinom, u svibnju 2013. godine pretukao MarkaV. i to nakon što je ovaj iz saune izbacio muškarca koji je masturbirao pored njegove poznanice, javlja Večernji list.

"Sjedio sam na ležaljci, a u jednom trenutku otvorila su se ulazna vrata i odmah sam osjetio jak Žarkov udarac u glavu i prsa. Uspio sam se podići iz ležaljke i u tom trenutku dobio sam više udaraca od Čarapine i Kasala", ispričao je policajcima Marko V. koji je svoj iskaz u ponedjeljak ponovio na sudu.

Kasalo morao izaći iz sudnice

Dodao je kako je dobio više udaraca u glavu te da su mu bila slomljena rebra. Cijeli događaj uspio je rekonstruirati tek nakon razgovora s psihijatrom.

"Kasala sam prepoznao u policiji sa 99,99-postotnom sigurnošću", svjedočio je Marko V. čiji je iskaz uznemirio Kasala koji je od suca zatražio da izađe iz sudnice jer ga boli srce.

Postupak protiv Žarka i Čarapine vodio se kao odvojeni postupak, a u tom predmetu donesena je nepravomoćna presuda kojom je Žarko oslobodđen optužbe dok je Čarapina nepravomoćno osuđen na deset mjeseci uvjetno uz rok kušnje od dvije godine. Kasalo poriče krivnju.

Play ponuda
Play ponuda