Play ponuda

Odvjetnici: Horvatinčić na slobodi već danas!

shimmer fallback

Odvjetnica obitelji poginulih Talijana Anamari Laškarin rekla je da Horvatinčić ne bi trebao biti pušten na slobodu, te da je ona predložila još 10 svjedoka, a DORH još tri.

15.9.2011.
16:06
Play ponuda

Velimir Došen i Branko Bajica, odvjetnici Tomislava Horvatinčića, nešto poslije podneva došli su u šibenski istražni centar s vjerom da će njihov branjenik biti pušten na slobodu već danas.

Horvatinčiću 30-dnevni pritvor istječe u petak u 18 sati, a njegov odvjetnik Došen tvrdi da su već u četvrtak ispitivanjem posljednja tri svjedoka prestali razlozi za pritvor.

Horvatinčiću, koji je sredinom kolovoza pokraj Primoštena gliserom naletio na jedrilicu, nakon čega je živote izgubilo dvoje talijanskih državljana, pritvor je određen samo na osnovi opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Predloženo još 13 svjedoka

Odvjetnica obitelji poginulih Talijana Anamari Laškarin rekla je pak da Horvatinčić ne bi trebao biti pušten na slobodu i da je ona predložila još deset, a DORH još tri svjedoka.

Nije joj odgovoreno na njezin podnesak u kojem je zatražila da se Horvatinčiću zbog niza teških prometnih nesreća odredi i pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

O tome kada će Horvatinčić biti pušten odlučit će istražni sudac Branko Ivić.

Vezani članci:

arti-201109140286006 arti-201109131226006

Play ponuda
Play ponuda