OČAJ BRATA UBIJENOG TOMISLAVA: / 'Ležao je na tlu otvorenih očiju. Stavio sam mu glavu u krilo i dozivao ga. Izdahnuo je...'

Image
Foto: Pixsell

Obitelj kaže da želi pravedno suđenje za Tomislavovo ubojstvo i da se 'ništa ne skriva'

24.7.2019.
12:18
Pixsell
Play logo

Tomislav Šer (24) iz Otoka ubijen je prošlog tjedna u Hotelu Kunjevci kraj Vinkovaca. Ubio ga je 67-godišnji vlasnik hotela R. K., zvani Nir Gik, koji tvrdi da je ubijeni Tomislav remetio red i mir u lokalu. Otac ubijenog, Marko Šer (67) tužan je i ogorčen zbog svega što se dogodilo i kaže da je njegov sin "robustan mladić koji je bio u zatvoru zbog krađe, ali da nije zaslužio da bude ubijen poput psa". Ono što oca posebno ljuti jesu priče o njegovu sinu jer se sada "priča svašta".

"Nitko ne govori o tome kako ga je ubio čovjek koji ima brojne lokale i objekte po Vinkovcima i okolici. Nakon što je ubio mojega sina, pobjegao je s mjesta događaja i pojavio se tek nakon što si je pripremio teren za obranu. Stare su to fore", ispričao je u dahu Marko Šer za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UBOJSTVO U KAFIĆU KOD VINKOVACA: /

Posvađali su se i potukli, a onda je odjeknuo hitac. Preminuo je mladić (24) iz Otoka

Image
UBOJSTVO U KAFIĆU KOD VINKOVACA: /

Posvađali su se i potukli, a onda je odjeknuo hitac. Preminuo je mladić (24) iz Otoka

Navodno su mladići vrijeđali konobaricu i izudarali je

U policijskom priopćenju stoji da je Tomislav ubijen nakon što je s još dvojicom mladića remetio javni red i mir u lokalu. Mladići su navodno bacali hranu po podu, vrijeđali i izudarali konobaricu nakon čega je ona pozvala gazdu. On je došao pola sata nakon ponoći i pištoljem ubio Tomislava. Potom je pobjegao te je uhićen u nedjelju kada je došao u vinkovačku bolnicu potražiti pomoć.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Brat mi je izdahnuo na rukama. Gledao sam ga krvavog. Taj ga je čovjek upucao točno u srce", ispričao je Tomislavov brat Marko (27). Toga dana braća su u šumi skupljala drva za ogrjev.

'Ispričao sam se, a ona mi je psovala mater'

"Navečer smo otišli u lokalni kafić na kavu. Priključio nam se bratić Ivan koji je nedavno došao iz Njemačke pa nas je častio s nekoliko piva. U nekom trenutku ja sam rekao dečkima da bismo mogli otići nešto jesti. Bila su 23 sata i jedino što je tada radilo u blizini je hotel Kunjevci. U restoranu su u to vrijeme bili jedan gost, konobar i žena koja radi na recepciji. Naručili smo jedno piće, dvije pizze i ćevape. S obzirom na to da smo često navraćali, znali smo konobara. Kad nam je donio hranu, bratić Ivan je bio nezadovoljan što je dobio pizzu s feferonima iako je izričito rekao da ih ne želi. Uzeo je tu papričicu i bacio je na pod. Došla je žena s recepcije i pitala: 'Što glumimo mangupe'. Rekao sam joj da ne glumimo ništa, te se ispričao. Od kusura sam joj pružio 50 kuna kao ispriku za bačeni feferon. Ona je rekla da nije čistačica i počela mi psovati mater", govori Marko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je, prepričava Marko, Tomislav skočio i rekao konobarici da prestane vrijeđati. Konobarica je rekla da će zvati vlasnika. Nekoliko trenutaka kasnije u lokalu se pojavio vlasnik koji je 24-godišnjeg mladića prvo udario u glavu. On mu je vratio pa se priključio i Marko koji je također gazdu hotela udario u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pucao mu je u prsa'

"Povukao se metar unazad, pitao nas: 'Je li sve plaćeno?'. Rekli smo da je. On je odgovorio: 'Super, odavde više izaći nećete'. I otišao. Rekao sam bratu da idemo. Dok smo kupili svoje stvari, nakon tridesetak sekundi, opet se pojavio u lokalu. U ruci je imao pištolj koji je pred nama repetirao. Ja sam ustuknuo, a vlasnik je došao na nekoliko metara ispred mojega brata i pucao mu u prsa. Nikakav hitac upozorenja nije prije toga ispalio. Zaletio sam se u njega, podignuo ga i bacio na pod. Pištolj mu je ispao iz ruke. Ta žena me je počela gušiti. Otimao sam se, povukao je za kosu i laktom lupio u lice. Brat je krvario, otvorenih očiju ležao na tlu. Nisam znao je li mrtav ili živ. Stavio sam mu glavu u krilo, lupao po obrazu, dozivao ga... Vlasnik je pobjegao, a ona je ostala", prepričava 27-godišnji brat.

Play logo

Obitelj kaže da želi pravedno suđenje za ubojstvo Tomislava i da se "ništa ne skriva". Međutim, boje se da neće biti tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo