Play ponuda

MAJKA MALOG CESAREA NA SUDU U TORINU PRVI PUT O TEŠKIM OPTUŽBAMA: / 'Nije kazneno djelo željeti dobro svom djetetu'

Image
Foto: PIXSELL/Facebook/Provjereno

"Nisam nikakava kriminalka.

12.9.2017.
9:09
PIXSELL/Facebook/Provjereno
Play ponuda

Torinsko tužiteljstvo optužilo ju je za oduzimanje djeteta, jer je prije šest godina pobjegla s djetetom iz zajedničkog doma u Moncalieriju gdje je do tada živjela s mužem.

Samo je željela dobro svom sinu

Kako prenose talijanski mediji, Nina Kuluz prvi se put očitovala na ove optužbe za odvođenje Cesarea 2011. godine. Otac godinama nije znao gdje mu se sin nalazi sve do lani kada je utvrđeno da dijete živi s majkom u Splitu.

"Mislim da nije kazneno djelo braniti svog sina i željeti dobro djetetu posebno nakon onoga što sam proživjela posljednjih godina u vezi s Avenatijem. Niti jedan dobar roditelj ne napušta obiteljsku kuću bez razloga", objašnjavala je na sudu Nina Kuluz.

Odluka hrvatskih sudova - Cesare mora k ocu

U međuvremenu, hrvatski su sudovi odredili da dječaka mora vratiti ocu u Italiju jer je Avenati dobio skrbništvo nad njim.

Image
SUD U SPLITU ODBIO ZAHTJEV NINE KULUZ: /

Mali Cesare ipak mora biti vraćen ocu u Italiju

Image
SUD U SPLITU ODBIO ZAHTJEV NINE KULUZ: /

Mali Cesare ipak mora biti vraćen ocu u Italiju

"Nakon što sam ostala u drugom stanju situacija je postala nepodnošljiva. On me počeo vrijeđati i ponižavati. Govorio mi je da ništa ne vrijedim i da sam bez njega nitko i ništa. Tvrdio je da si ne mogu sama zaraditi sredstva za život.

Avenati ni za što nije osuđen

Nadala sam se da će se stvari popraviti nakon rođenja djeteta, no tada je postao nasilan prema meni. Stalno me nadzirao, morala sam mu donositi sve račune, uzimao mi je ključeve od automobila", opisivala je Nina Kuluz, dok je Avenatijeva pravna zastupnica Gabriella Vogliotti podsjetila sud kako njezin klijent nije optužen ni za kakvo kazneno djelo počinjeno na štetu Cesarove majke.

"Želim da moj sin odrasta u okolini koja ga voli. Uvjerena sam da nisam pogriješila što sam ga odvela sa sobom", naglasila je Nina Kuluz dodajući kako je Cesare danas zdrav i sretan dječak, omiljen u društvu i s odličnim ocjenama u školi. "Izabrali su ga za predsjednika razreda. On je izuzetno društveno i sretno dijete. Živi u obitelji koja je jako povezana", opisala je odbivši odgovarati na pitanja.

Postupak bi trebao biti nastavljen 3. listopada, nakon čega se, kako javljaju talijanski mediji, očekuje i presuda.

Play ponuda
Play ponuda